MENU

Судебный фарс над Тимошенко в очередной раз перенесли на две недели - Турчинов

793 0

Первый заместитель председателя политической партии ВО «Батьківщина» Александр Турчинов написал на своей странице в сети Facebook:

 

«Судовий фарс над Юлією Тимошенко в черговий раз перенесли на 2 тижні. Комісія МОЗ протягом 10 днів не змогла розібратись наскільки важко хворіє Тимошенко і попросила для цього ще додатковий час. При цьому, Адміністрація президента, мобілізувавши харківських лікарів, змусила їх… ні, не лікувати людей а пікетувати один з харківських готелів. Після цього, їх завантажили в автобус і повезли до Києва пікетувати вже німецьке посольство.

Гасла, які написали лікарі- «пікетувальники» зовсім не стосуються підвищення їх зарплатні чи покращення умов праці. На думку Адміністрації президента, більш за все харківських лікарів повинно хвилювати лікування Тимошенко німецькими фахівцями, тому що ті заважають комісії МОЗ підписати чергову ахінею на вимогу прокуратури та суддів.

В той час, коли в приміщенні суду точились прокурорські диспути на тему: «Навіщо нам присутність Тимошенко, щоб оголосити її винною», а харківські лікарі тримали написані для них плакати, на вулиці під судом, гопники під прикриттям міліції напали на опозиційний мітинг.

Харківська влада та міліція продемонстрували, що межі підступності та провокаціям для них не існує. Понад 100 кримінальних злочинців: крадіїв та гопників випустили з відділків міліції для того, щоб вони вчинили бійку з демонстрантами та потрощили нашу апаратуру. Мабуть, потужності владних глушилок вже не вистачає, щоб повністю заблокувати опозиційний мітинг. Таке собі харківське «ноу-хау» від Допи та Гепи.

Поки злочинці, виконуючи накази тих, хто зобов‘язаний з ними боротись, працювали кулаками, трощили та били, міліція з цікавістю спостерігала за цим. Коли ж, активісти «Батьківщини», захищаючи себе, здолали провокаторів та передали їх міліції, за якихось 20 хвилин їх відпустили з інструкціями поводитись жорсткіше, щоб не повернутись назад до камер.

Отак українська влада, українські силовики і криміналітет сьогодні стали схожими і невідривними один від одного, створивши найпотужніше в Європі організоване злочинне угрупування.

Бандитизм - це форма їх існування, а беззаконня та страх - це єдиний спосіб їх виживання».


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини