MENU

Медведчуку нужно обратится сначала к доктору, потом в прокуратуру - мнение

981 4

  


 «Чи давно ви, МедведчукВ. В., зверталися до лікарів. Схоже вампотрібно негайно звернутися до лікарів,бо не може людина при повному здоров'їпропонувати запровадження федералізмув Україні, як засіб подолання її проблем.Чи може ви свідомо штовхаєте країну дорозпаду? Це ж на скільки слід ненавидітинарод України, щоб, не давши зіпнутисяна ноги молодій незалежній державі,пропонувати спосіб її розвалу. За таківитівки вже слід не канделябр, а щосьбільш дієве застосовувати», - пишет всвоем блоге Александр Николаевич.


«І друзі ваші не кращівід вас: все пропонують нам скористатисядосвідом Німеччини. Цікаво, яким саме?Може тим, як з окремих князівств черезфедералізацію утворити спільну державу?Шкода, що не маємо окремих князівств іна щастя маємо вже спільну державу, тождосвід Німеччини можемо використатилише із зворотною метою: розвалитиіснуючу спільну державу на окремікнязівства, напевне, для того щоб Росіїлегше було поглинати. Ну, не дають вамспокою досягнення Герострата, то ви йторуєте шлях до свого вічного покою.Схаменіться доки не пізно, доки не зажилислави Герострата!


Не можу не дивуватисяукраїнським федералістам. На поверхнілежить і сотні разів виголошена головнасистемна причина, через яку Україна немає позитивного розвитку, а вони, непомічаючи її, пропонують досягтипозитивного розвитку шляхом переборуможливих змін: «А давайте спробуємофедералізм, може це нам допоможе»? Схожеїм допоможе тільки лікар, або позбавленняволі.


Головною системноюпричиною, через яку Україна не маєпозитивного розвитку, є протиріччя міжкапіталістичною економікою і бюрократичноюсистемою правління імені Сталіна, якукраїна успадкували від СРСР. Федералізаціядо подолання зазначеного протиріччямає таке ж відношення, як холод Арктикидо жари африканської пустелі. Цепротиріччя долається демократизацієювсіх сфер життя суспільства. Аледемократизація позбавляє можливостігребти надприбутки, от їй і опираютьсяті, хто має надприбутки, їх найманці тагромадяни, яким не відомим є дійснийстан справ.


Таким чином, маю всіпідстави, в разі продовження вами,Медведчук В. В., антидержавних дій,спрямованих на федералізацію країни,звернутися до прокуратури України зпроханням надати вам всю необхіднудопомогу, з метою позбавити вас можливостіреалізувати нав'язливу ідею - зруйнуватиУкраїну», - пишет блогер.




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини