MENU

В Национальном заповеднике планируется незаконное строительство - Бригинец

405 0

 


В урочищі«Теремки», яке входить до складуНаціонального природного парку«Голосіївський», ймовірніше за всеготується будівництво: вантажівкизавозять купи битого асфальту в перемішкуз автопокришками на ділянці дорогидовжиною приблизно 60 м, вже є випадкипідрізання дерев.

Як мені повідомили,ще донедавна тут була чудова і доситьчиста лісова дорога (на межі із с.Новосілки, зі сторони Інститутусадівництва). Кілька днів тому сюдипочали заводити будівельне сміття, яке,як правило, використовують для вирівнюваннятериторії перед початком новогобудівництва. Такі випадки в Києві бачилине раз: спочатку з’являється будівельниймотлох, потім бульдозери, а за нимибудівельні крани.

Ні КМДА, ніМінекології не виявляють принциповостів захисті екології столиці. Але в даномувипадку йдеться не про якийсь безіменнийсквер, чи дерево, а йдеться про заповідникзі статусом національний.

На жаль,чиновники від екології більше займаютьсявідмиванням грошей та особистим піаром,ніж турботою про громадян. 

Язвернувся до екологічної прокуратурита прокуратури м. Києва зі скаргою набездіяльність КМДА і Міністерстваекології та природних ресурсів.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини