MENU

До окончания агонии нынешней власти осталось три месяца - Турчинов

1784 22



Цятимчасова влада все робила, щоб зірватинам з‘їзд – з‘їзд Об‘єднаної опозиції«Батьківщина». Спочатку вони призначилисудове засідання у Харкові саме на,озвучений за декілька місяців, деньз‘їзду. Після того, як ми перенеслиз‘їзд, виявилось, що більшість перенеславже позачергове засідання ВерховноїРади. Нам навіть відмовляли в можливостіорендувати приміщення для з‘їзду.


Але, що не робиться, все накраще. З‘їзд відбувся. Ми зібрались наподвір‘ї перед партійним офісом. Свободата простота формату нашого з‘їзду менінагадали козацьку раду, де з ХVстоліттявирішувались  найважливіші танайпринциповіші для козаків питання.


Ми почали о восьмій, закінчили о дев‘ятій.Провели з‘їзд Об‘єднаної опозиції беззайвих слів, без зайвих виступів. Одразуж по закінченню, потужною колоною  пішлина  Верховну Раду, де свої днідоживає в агонії антиукраїнськапропрезидентська більшість. Дякую всім,хто зміг приєднатись до нас там.


Обіцяю, весь той законодавчий бруд, якийзалишиться після них, ми обов‘язкововичистимо із законодавчого поля України.До закінчення їх агонії  залишилосьтри місяці.

Александр ТУРЧИНОВ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини