MENU

Депутата Арьева попросили снять кандидатуру с выборов. В обмен на много денег

2961 8

 


Народного депутата Володимир Ар'єва хотіли підкупити. Зайого словами, йому пропонували гроші зпропозицією зняти свою кандидатуру увиборчому окрузі. Прізвища осіб, які намагалися це зробити він не називає. Про факт підкупу Ар'єв розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.


«Мене спробували купити.Банально купити, дати гроші аби я знявсвою кандидатуру в окрузі, але якатегорично відмовився продовжуватирозмову», - пише депутат.

 

«Мене спробували тиснутипровокаторами, яких заслали на зустрічз виборцями, але люди самі їх вигнали, - продовжує Ар'єв. - Банда боїться, що я підніматиму народна боротьбу з нею, розуміє, що я прийшовперемагати і що люди на моєму боці.Кампанія тільки почалася, але бачусерйозну битву попереду. Я готовий!»

 

На питання одного з користувачів про суму, депутат відповів: 

 

«Пропонували назватибудь-яку суму. На цьому розмову я припинив.Поки не стану говорити хто, адже давслово що не буду називати ім'я. Лишенатякну - стане багато що зрозуміло, колибуде оприлюднений повний списоккандидатів у 218 окрузі». 

 

Нагадаємо, що Володимир Ар'єв балотується в Верховну Раду по одномандатному виборчому округу №218.


 

Межі округа: частинаОболонського (виборчі дільниці № 800548– 800576, 800579 – 800582), частина Святошинського(виборчі дільниці № 800781 –800822) районівміста Києва.
Кількість виборців –150 294. 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини