MENU

Сегодня Янукович опять устроил государственный переворот - Шкиряк

4276 14


Янукович підписавганебний антинародний законопроектКолісніченка-Ківалова «про знищенняукраїнської мови та українськоїдержавності».


Розкол України за мовноюта національною ознакою набуватимедедалі більших обертів. На жаль... ЦинізмЯнуковича давно не вражає, бо межі йомунема. В тому, що він підпише цей «закон»,особисто я, не сумнівався.


Одного не розумію,навіщо було вчора влаштовувати «кримськікачелі з інтелігентами»? Для чого бувувесь цей пафос, штучне створенняцілковитої ідилії порозуміння. Дляпонту, для галочки? Маячня.


Усілякі підлабузники,драчі, мовчани та скорики вчора таксолодко співали з екранів про «занепокоєнняпрезидента мовним питанням»... А тут,бах! Взяв і підписав, вже на другий день!От і весь «цивілізований діалог». Сором.Брехуни!


А відповідь проста -чхати він хотів на українську мову і наукраїнську державність. Цим підписанням,Янукович остаточно виявив своюантиукраїнську і проросійську сутність.Режим цілеспрямовано йде на руйнуванняУкраїни як незалежної європейськоїдержави. Нас свідомо заганяють укремлівське ярмо.


Далі буде більше. Скоро,«рускоязичні панове», за спілкуваннярідною мовою нас, як при «совках», зновупочнуть називати «жлобами», а за шануваннянаціональних традицій стануть цькувати.Наших дітей будуть вважти ізгоями серед«говорящих на правильном языке деток».У когось є сумніви, що буде саме так? Умене нема. Це вже почалося. То як, будемоі далі «фиркати» по Фейсбуках і обурюватисяв неті?


Отже, зараз потрібнодумати як об,єднати разом усі опозиційні,патріотичні сили задля недопущення,фактично скоєного, державного перевороту.Потрібен чіткий план дій по захистуУкраїни! Як до, так і після виборів у ВР.Руйнування країни має бути зупинено.


P.S. А може ми все це самізаслужили? Своєю інфантильністю, своєюбайдужістю, своїм «пофігізмом»? Може,й справді, нам, українцям, Господьнадсилає це випробовування, щоб ще разперевірити є ми, чи нас нема? Ми-нація,чи ми - батраки на службі олігархів? Сьогодні, з жахом, піймав себе на думці,яка б раніше мені і вголову не прийшла:а може й справді, федералізація - цевихід?... Звичайно, думку прогнав, алеосад залишився...


Не знаю. Боляче, прикро...Втім, я і в цій паршивій ситуації залишаюсяз Вірою. Бо Вірю в Бога, Вірю в УКРАЇНУ,Вірю в свій народ, Вірю В СПРАВЖНІХУКРАЇНЦІВ, що століттями виборювалинезалежність, яку сьогодні намагаютьсязнищити «кремлівські варяги». Переконанийі сподіваюся, що ми здолаємо і цюокупаційну навалу. Обов,язково!


Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини