MENU

За Королевскую будут голосовать мужики со словами «красивая баба»

1223 3

  

Якщо пригадатипрезидентську кампанію-2010, то поява набіллбордах «нового» обличчя президентськихперегонів Сергія Тігіпка викликалалавину емоцій серед представниць слабкоїстаті. «Молодий перспективний» політикта банкір (саме так його чомусь називали)впевненим поглядом підкорював жіночісерця, блакитний фон позаду навіювавдумки про безхмаре майбутнє...


Голосуватиму за Тігіпка,успішний і красивий чоловік». Чутиподібні фрази від жінок було вже не вдивину.  А коли Тігіпко «мужньо»відмовився підтримувати у другому туріжодну зі сторін, ані Януковича, ані Тимошенко, дами охнули «Який незалежний!»Між тим і багато чоловіків готові булибитися об заклад – Тігіпко – наступнийпрезидент, подивитесь.


«Думаю, что главнуюроль тут сыграла не моя внешность, а ихинтуиция – женщины чувствуют искренность» -каже одному з видань сам Тігіпко. І охяк ця інтуїція їх підвела.


Яке було розчарування,коли стало зрозуміло, що Сергій Леонідович пішов іншим шляхом.... І обрав він йогосаме тоді, коли відмовився підтримуватижодного з кандидатів. 


Винагорода – посадавіце-прем’єр міністра України. Багатохто з виборців не зрозумів такого кроку.Міністр з префіксом «віце»?... Водійводія... І це у бронзового призераперегонів. Але цю «необачність» йомупробачили і забули.... Сергія Тігіпка якполітика, що подавав надії, простозабули. Що він зараз насправді робить,які функції реально виконує, мало хтоз натхненних виборців знає. Та вже й нецікаво. На горизонті з’явились новіполітичні сили...


Наталю Королевську, тусаму нову політичну силу, схоже, очікуєподібний сценарій. Тільки тепер святонастало і на подвір’ї у представниківчоловічої статі. Нове, молоде, перспективнеобличчя у політиці. Прикметники ті самі,але, на жаль, і суть однакова. За Королевську підуть голосувати чоловіки. «Красивабаба!». Думаю, ними і обмежиться коло їївиборців. Прізвище Наталі Юріївни насправді мало хто знає. Принаймні, ті,хто не живе у фейсбуці, «УкраїнськійПравді» та  не залипає передекранами у перегляді політичних ток-шоу,а копають город чи просто бавляться здітлахами (тобто живуть власним сімейнимжиттям,) точно не зможуть відповісти,хто така Королевська. Впевнена, ані тонибіллбордного паперу, ані куплені ефірине змусять громадян повірити амбіціознійдамі з малознайомим обличчям.


Отже, голоси ласих назовнішність чоловіків, ще домальованівідсоточки – і у партії Королевськоїє цілком реальний шанс опинитися вПарламенті.


Тільки і тут не уникнути«ефекта Тігіпка». Нова молода перспективна,а головне, опозиційна Королевськаспівпрацює і надалі співпрацюватиме звладою. Так само, як зробив це в свій часСергій Леонідович. Чи.....в когось з цьогоприводу є сумніви?



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини