MENU

Гриценко не пускают к учителям и родителям школьников

869 2


Ніякихуроків за вісім років команда Януковича для себе не винесла. Влада протидієопозиції так само, як і в 2004-му. Бачу цепід час роботи у Запорізькій області.

Першоюзлякалася місцева вла
да містаМелітополя. У зустрічі з людьми на площіПеремоги - відмовлено.


Лист мерії -це просто шедевр чиновницькогокреативу:)

Аби відмовити опозиціїу спілкуванні з людьми нічого кращогоне придумали, ніж призначити на понеділок(?!) причому зранку о 9:00 (?!) таку собіярмарку меду, та ще й під девізом «Медовийспас у Медовому місті». Супер!

Зустрічдовелося перенести до парку Горького.Для людей це ще кілометр пішки, при +37.Але все одно прийшли, принагідно згадуючивладу «незлим тихим»...

А на площіПеремоги, як і очікувалося, у цей час небуло - ні ярмарки, ні меду. Перевіривособисто.

Чого вони бояться? Правди.Правди про злочини влади, про корупцію,про розкрадання мільярдів, правди проМежигір'я і невиконані обіцянки передлюдьми...

Друга історія схожа напсихологічний детектив. На завтра водному з сіл Оріхівського районузаплановано мою зустріч з учителями ібатьківським комітетом місцевоі школи.Школа має історію, скоро святкуватиме100-річчя. В ній навчаються учні з кількохсусідніх сіл.

У влади коштів наремонт нема, кажуть «папєрєднікі всьоукралі». Представники опозиції, якимця школа небайдужа, своїм коштомремонтували школу. Не під вибори, акілька років поспіль.

Так от, владачомусь вирішила, що завтра я - представникопозиціі, планую урочисто відкритишколу після ремонту. І вирішила протидіяти,не дати поспілкуватися з людьми.

Директорашколи вже зранку викликали до міліції.Випитували, чого це туди їде Гриценко,з ким він там зустрічатиметься, про щоговоритиме? Далі, вже після робочогодня, о 20:00, до школи приперлися співробітникипідрозділу з протидії економічнійзлочинності. Тиснуть на директора,погрожують розслідуванням, чого це він,мовляв, залучає на ремонт школи добровільніблагодійні внески?! Показують пальцемдогори: вказівка звідти, із-за приїздуодного з лідерів опозиції...

Яка жвона та влада одноклітинна, у своїх діяхі помислах - амеба звичайна, ні більше,ні менше:)

 

Анатолий ГРИЦЕНКО

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини