MENU

Україна опиняється у позиції безхатька. І це лише питання часу - блогер

171 0

15 російский мільярдів краще, ніж 20 європейських. Краще для Росії і для цієї влади. Адже кошти витрачати – їм, а повертати – нам. Чому? Бо це має ознаки банальної шахрайської схеми. У середовищі шахраїв-кредиторів практикується схема, в якій боржнику «допомагають» втратити позику. Так боржник штучно позбавляється можливості розпоряжання кредитом і стає фінансовим заручником, потрапляє у рабство.

Найменше, що очікує такого боржника – втрата всього майна, найгірше – його позбавляють життя. На цій схемі зробив статки кримінальний світ колишнього СРСР у буремних дев'яностих. І хіба лише у дев'яностих і лише тут?

За таких передумов, Україна опиняється у позиції безхатька, бомжа. І це лише питання часу, коли станеться перехід державної власності, у тому числі військово-промисловового, наукового комплексу, соціальної інфраструктури, а також фінансової системи у розпорядження Росії. Цілком або розділеною на частини України.

Отже, довгострокова вигода Росії від неповернення Україною кредиту значно більша, ніж швидкі перспективи її інтеграції у Митний Союз. 

Робимо висновки і готуємо відповідні кроки для виправлення ситуації на користь народу. Інакше ми – не є громадянським суспільством. 

Vitaly Manko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини