MENU

Влада готує сильний удар по Майдану саме тоді, коли ніхто не буде очікувати

1076 0

Влада ЗАВЖДИ витриваліше будь-якого народного повстання. Тому, що у учасників повстання є свої справи, з яких вони живуть у звичайному житті. А влада має професією саме управління людьми - тобто нами. Їм нікуди поспішати. Час працює не на Майдан, а на владу - хоча через більший досвід управління людьми. Отже - влада змінила тактику: вона побачила, що атаки лише посилюють Майдан та послаблюють владу. Тепер вони терпляче чекають - доки Майдан остаточно «зависне».

Тут НІХТО не винуватий - самі керівники Майдану заручники мирних настроїв мітингуючих, хоча мирний спротив вже неможливий взагалі. Свідомість сильно відстає від реальності. Я навіть хочу, щоб влада атакувала Майдан - тоді свідомість людей буде швидше визрівати...

Можна кричати, вигукувати щось, але є таке поняття як «об'єктивна логіка речей» - від неї нікуди подітися. Терпець народу дійсно увірвався - але він ще не навчився ненавидіти ворогів по-справжньому - і тут нічого не поробиш - етапи розвитку не перескочиш. До цих пір Янукович був кращим вихователем української нації та взагалі випробувальним стендом для українського народу. Шкода - не доробив свою справу!

Проте пам'ятаємо: влада готує сильний удар по Майдану саме тоді, коли ніхто не буде очікувати! Без попередження!

Станислав ОВЧАРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини