MENU

Держбюджет-2014. Збільшено фінансування позаминулорічного Євро-2012

169 0

Цього четверга в ранці, за 12 днів до кінця року, депутати вперше отримали проект державного бюджету на наступний рік.

Я хочу інформувати, що мені впало в око.

На 2 мільярди збільшать витрати на Міністерство внутрішніх справ України

На 22 млн. більше у проекті держбюджету 2014 року заклали на проведення заходів із забезпечення безпеки посадових осіб та охорони органів державної влади. Нагадаю, цього року за цією статтею було закладено 315 млн.

Як зазначається в проекті бюджету, заходи із безпеки посадових осіб здійснюватимуться як на території України так і за її межами. Згадайте, як приїжджав у Вільнюс на саміт посадова особа Сергій Арбузов – з кількома охоронцям.

Окрім цього, планують збільшити фінансування міліціянтів. На 2 мільярди планують збільшити витрати на Міністерство внутрішніх справ України. Порівняйте: цього року на міліціянтів українські платники податків витратили 16 млрд, а наступного хочуть закласти 18 млярд.

На Головне управління внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України хочуть підняти фінансування на 80 млн грн... (З цьогорічних 1 мільярда 480 млн. збільшити до 1 мільярд 566 млн.)

Планують збільшити фінансування на участь внутрішніх військ МВС в охороні громадського порядку: у порівнянні з нинішнім роком, підняти на 79 млн. (загалом стане 1 мільярд і 382 млн грн). Додаткові витрати підуть на підвищення рівня грошового забезпечення осіб рядового і начальницького складу

КІЛЬКА ДЕСЯТКІВ МІЛЬЙОНІВ НАКИНУТЬ ДЕРЖАПАРАТУ

На Верховну Раду та Апарат Державного управління справами (сюди ж входить Адміністрація Президента) витрати залишаються високими – 920 млн грн і

1 млрд 268 млн відповідно. Це на кілька десятків мільйонів менше, ніж цього року.

Утім, попри залучення мільярдних кредитів з Росії, фінансування санаторіїв для Верховної Ради та Держуправління справами не припинили. Так,санаторії для депутатів та їх помічників обійдуться наступного року у 81 млн грн.

А для управління справами (адміністрації Президента) витрати на курорти навпаки – ще й збільшили. Якщо цього року коштом платників податків відпочивали на 100 млн і 674 тисячі, то наступного вже на 102 млн і 852 тисячі.

БЕЗ ЗМІН залишать і фінансування перевезень вищих посадових осіб держави авіаційним транспортом. Це коштуватиме українському бюджету 187 млн грн

ЗБІЛЬШАТЬ ФІНАНСУВАННЯ ПОЗАМИНУЛОРІЧНОГО ЄВРО 2012

На 662 млн грн збільшать фінансування агентства з питань підготовки і проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Підготовку до чемпіонату, який України прийняла півтора роки тому – в центрі уваги уряду. Загалом, за цієї статтею держава хоче витратити наступного року 1 млрд і 698 млн грн.

Сюди ж увійшли 400 млн грн на Заходи з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

Сергій АНДРУШКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини