MENU

Без чіткого плану дій ідея НО «Майдан» є приреченою - Власенко

632 4

Був сьогодні на Майдані. Відчуття протирічиві: з одного боку, щиро радий, що прийшло багато людей. Але з другого боку, я особисто знову не почув ПРАКТИЧНОГО ПЛАНУ ДІЙ. Заклики про необхідність нової Конституції та зміну законодавства планом не ввжаю, оскільки парламентським шляхом сьогодні це не можливо. Був прикро вражений черговими реляціями «про перемоги Майдану».

Янукович зробив все, що хотів. Мені здається, як хотів би більше- зробив би більше. На мій погляд, єдиними практичними результатами Майдану є реальна перемога 11 грудня і голосування за закон «про амністію невинуватих», який по-суті дозволяє амністувати і «Беркут» з Клюєвим ( не торкаюсь його оцінки). Єдиним практичним наслідком сьогоднщнього віче є оголошення про створенння «надорганізації».

Однак без чіткого, практичного плану дій і ця ідея, як мені здається, є приреченою. При цьому, по-моєму, Юра Луценко, почав мислити категоріями: весна-літо. А що людям робити зараз? Розходитись чи стояти до весни-літа? Я не розчарований, я хочу почути від лідерів чіткий план дій, а не гасла та речівки. І хочу, щоб ми всі разом почали його виконувати.

Сергій ВЛАСЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини