MENU

«Стоячий табір для Януковича - лише зручна мішень», - Соболєв

403 6

1. Про включення мене до «Ради »Майдану" дізнався з УП.

2. Щоб перемоги, треба зрозуміти, чому досі цього не відбулося.

3. Вигнати бандити можна коли: а) ми сформуємо реальні вуличні сили самооборони з реальними польовоми командирами, зв'язком та планами реального блокування органів влади та Межигір'я; б) коли серед нас з'являться люди, які зможуть переконливо показати офіцерам армії та внутрішніх військ їхнє місце в новій Україні, якщо вони перейдуть на бік народу.

4. Стояння на Майдані до цього не призведе. Цілодобовий табір мав сенс під час Вільнюського саміту, демонструючи нам, а також європейським журналістам, політикам та народам, як нас багато. Після розгону #Євромайдан беркутівцями 30 листопада стало ясно, що стоячий табір для Януковича - лише зручна мішень.

5. Об'єднання сходу та заходу навколо ідеї підконтрольних посадовців, непідкупних суддів, міліціонерів, які берегтимуть нас, а не президента - зараз є метою «понад усе».

6. Справжній орган управління нашим рухом неможливо проголосити зі сцени. Його проголосять результати людей, які не опустять рук і продовжать діяти. Найуспішніші і стануть лідерами #Євромайдану. Приклад прямо зараз подають Dmitry Bulatov, Олексій Гриценко та Сергій Поярков, які разом з іншими автомайданівцями продовжують діяти в найбільш небезпечному напрямку.

7. Найважливіші справи зараз, де кожен з нас може себе проявити - це захист один одного від репресій, діалог зі Сходом та Півднем і творення вуличних сил самооборони.

Не забуваймо ключове, як на мене, гасло першого Євромайдану: влада - це ми.

Єгор СОБОЛЄВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини