MENU

Останній час «рєшали» Льовочкіна і Клюєва, намагалися впровадити брудні технологіі. Не вдалося - Шкіряк

667 1

Ну от, вже всі хто міг висловились. Один одного покритикували, ярликів понавішували. Вирішив і я дещо сказати. 22.12.2013 на Майдані, у присутності понад 300 тис громадян, було прийнято надважливе і своєчасне рішення про створення ВГО «Народне об'єднання »Майдан"! Це організація, до якої увійшли як політики так і представники громадськості. Це ті люди, хто справді боровся на Майдані і продовжить боротися до перемоги. НОМ - наша чітка і остаточна відповідь технологам Януковича! Майдан - єдиний! Ми разом, політики і громадські активісти!

 

Увесь останній час «рєшали» Льовочкіна і Клюєва, намагалися впровадити брудні і провокаційні технологіі, що були спрямовані на розкол в протестниму русі, на Майдані. Вони, з допомогою продажних, так званих, «активістів», що заряджені АП, намагалися усіляко «роскачувати» противсіхство, впроваджувати тезу «Майдан без політиків» і т.д. Створювали якісь незрозумілі псевдо «громадські рухи», в які залучалися псевдоактивісти, провокатори та відверті аферисти. А головне, цинічно і нахабно вони брехали людям. Не вдалося! Цього не буде і ніякого розколу ми не допустимо!

 

Друзі, зрозумійте, будь хто, хто намагається сьогодні підтримувати такі роз'єднуючі речі, свідомо чи не свідомо, грають на руку тільки владі. Отже, давайте спочатку разом «межгірського» і його банду усунемо, а вже потім будемо мірятися піськами (вибачте). Крапка.

 

Поїхали далі. Я увійшов до Ради об'єднання «Майдан». Втім, я готовий відмовитись від участі в цій Раді, якщо комусь це муляє очі. Головне, щоб було досягнуто нашої спільної мети - звільнення України від банди покидьків і казнокрадів. Щодо списку членів Ради Майдану. Перше. Я не в компетенції, але... Зрозумійте, не можна моментально вирішити все і врахувати всі позиції. Вже сказано, що Раду буде доповнено, усіма тими хто поки не увійшов, але по праву заслуговує на це. Особисто я, буду пропонувати щонайменше 7-8 призвищ, активістів Майдану. То навіщо ця суєта і невдоволення? Складається враження, що це, бляха, якийсь новий Кабмін, так всі жваво обговорюють. Як на мене, то хай би в ту Раду усі 300 тис, що вчора були на Майдані увійшли, аби справі допомогло. Тому, не потрібно йти на повідку у потенційно небезпечних настроїв. Критикувати завжди легше ніж справу робити. Найгірше якщо наш новостворений рух залишиться формальним. Ми тільки почали. НОМ буде ефективним лише тоді коли він буде реально працювати. А роботи у нас непочатий край. Отже, переконаний, що кількість членів Ради НОМ буде збільшено. Головне, щоб на користь. Тому, не потрібно домислів.

 

І останнє. Сьогодні ми разом! З нами Юля, з нами Арсен, з нами Олег і Віталій! З нами громадські діячі та моральні авторитети! З нам Господь! І Він буде з нами до нашої перемоги! А якщо комусь набридло стояти і боротися без штурмів і без крові, це ваше право. А ми зможемо дотиснути кримінальну хунту! Будемо заважати їм усюди, жорстко, але мирно. Поки...


Ну, а якщо цей зажирівший від безкарності, моральний урод знову, не дай Бог, застосує силу, повірте, ми дамо гідну відсіч. І тоді нас підтримає увесь світ. Сподіваюся, що коротко доніс свою власну точку зору. Зі мною можна і не погодитись, це справа кожного. Але найголовніше, прошу, ніякої зневіри! Все буде добре! Ми продовжуємо нашу боротьбу! Стоїмо і ні кроку назад! Наш Майдан надовго! До перемоги! Зека геть! Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини