MENU

Владимир Арьев еле вместил свою программу в 3900 знаков

601 0

 

Після отримання побажаньпротягом трьох тижнів публічногообговорення програми. Можете читатирезультат. Це розширена версія6 аджеЗакон про вибори вимагає втиснутипрограму у 3900 знаків (з пробілами). Цевиходить хіба що набір гасел. Томупублікую свою розширену програму дійна наступні 4 роки.


ПРОГРАМА
КАНДИДАТАВ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ
ВІДОБ’ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ ВО "БАТЬКІВЩИНА”
УВИБОРЧОМУ О

КРУЗІ №218 М.КИЄВА
АР’ЄВАВОЛОДИМИРА ІГОРОВИЧА

ДЕРЖАВІ –ЗМІНИ, ГРОМАДЯНАМ - ПРАВОЗАХИСТ

Колия був журналістом і робив найсміливішув Україні програму журналістськихрозслідувань "Закрита зона”, я розумів,що моя майбутня доля пов’язана зборотьбою проти корупції та свавілляпосадовців. Це було покликанням - захищатидоведених до відчаю людей. Наступнимкроком після "Закритої зони” сталаробота народним депутатом України вКомітеті ВР по боротьбі з корупцією таорганізованою злочинністю. Там я зколегами розробив найкращий пакетантикорупційного законодавства СхідноїЄвропи, - за визнанням експерів з США таЄС. Парламент проголосував за ці закони,вони мали вступити в силу з 2010 року, аледо влади в Україні прийшов той, для когокорупція є улюбленим середовищем.Антикорупційні закони скасувалановостворена більшість депутатів"тушок”-перебіжчиків. Завдяки цимзрадникам країну почала захоплюватикримінальна банда. І моя боротьбапочалася знову!
Влада боїться мене,тому виставила суперниками аж двохмільйонерів. Влада буде виливати намене тонни брехні, спробує залякати,але у неї нічого не вийде. Бо я протиставлюїй свою репутацію, добре ім’я, честь тадоведене роками прагнення працюватина людей. Я - за вас, і вірю, що ви за мене.Разом ми - сила!

Я, Ар’єв ВолодимирІгорович, підтримую встановлення владинароду над Президентом і депутатамичерез закон про імпічмент президентата закон про відкликання народногодепутата, якщо той не виконує своїхзобовязань. Усвідомлюючи своювідповідальність перед Українськимнародом і Об`єднаною опозицією«Батьківщина», яка висунула менекандидатом в народні депутати України,беру на себе такі зобов`язання:

1.Вступити до фракції Об’єднаної опозиції«Батьківщина» у Верховній Раді VIIскликання та не виходити з неї протягомдії мандату, наданого мені виборцем.
2.Голосувати лише особисто, підтриматизакон про кримінальну відповідальністьза голосування картками інших депутатів.
3.Особисто проголосувати за закони,спрямовані на виконання ПрограмиОб'єднаної опозиції, зокрема за законпро процедуру імпічменту та за імпічментЯнуковича, а також за закон про відкликаннянародного депутата.
4. Дбати про своюлюдську і політичну репутацію, публікуватиу ЗМІ регулярно, раз на рік свою деклараціюпро доходи та видатки, особисто працюватинад зверненнями громадян.

У разіневиконання цих зобов’язань присягаюсянаписати заяву про складання депутатськихповноважень.

Я йду у депутати, щобсприяти встановленню принципів, якізапропонувала Об’єднана опозиція:Справедлива держава, Чесна влада, Гіднежиття.

Я продовжу нищити корупціюта бандитизм можновладців.

Я зроблювсе від мене залежне, щоб звільнити ЮліюТимошенко, Юрія Луценка, усіх політичнихв’язнів, докласти усіх можливих зусилльдля припинення політичних репресій.

СВОЇМИ ГОЛОВНИМИ ЗАВДАННЯМИБАЧУ:

ЗНИЩЕННЯ КОРУПЦІЇ. Саме корупціяруйнує економіку, науку, освіту, медицину– вона руйнує надію на нормальне життя.Виступатиму за повернення до скасованогоантикорупційного законодавства,створення "чорного списку” корупціонерівдля заборони займати посади, фінансованідержавним бюджетом. Ми проведемоантикорупційну люстрацію – перевіркувідповідності витрат і вартості майначиновників задекларованим доходам.
РЕФОРМА СУДОВОЇ ТА ПРАВООХОРОННОЇСИСТЕМ. Без створення справді незалежноїсудової системи та ефективної професійноїправоохоронної системи годі сподіватися,що закони, навіть найкращі, працюватимуть.Суд, прокуратура, міліція повиннізахищати права людей, а не порушуватиїх. Суддівський корпус буде тотальноочищений. На посади суддів шляхом прямихвиборів мають прийти молоді, чесні таосвічені громадяни.

ВІДНОВЛЕННЯСПРАВЕДЛИВОСТІ. Ми повернемо народурозкрадене. Проведемо ревізію результатівдержавних закупівель та приватизації,здійснених нинішньою владою. Закони,ухвалені при нинішній владі в інтересахрозкрадачів держави, буде скасовано.

ЕКОНОМІКАБЕЗ ТИСКУ. Я підтримую Програмустимулювання економіки Об`єднаноїопозиції. Податкове законодавство маєбути реформоване в інтересах платникаподатків, а не уряду Я за спрощенеадміністрування податків, скороченнякількості податків зі 135 до 7, за спрощенняїхньої сплати.

РОЗВИТОК НАУКИ. Наукане може бути на задвірках, інакше державадеградує. Водночас вона розвиваєтьсялише разом з економічним зростанням танадходженням інвестицій. Тому, як іраніше, особливо наполягатиму назбільшенні бюджетного фінансуваннянаукових програм, в яких українськівчені мають передові позиції. Їхніздобутки мають залишитися в Україні.

ПЕНСІЇБЕЗ МАНІПУЛЯЦІЙ. Будуть встановленіоднакові правила нарахування пенсійдля всіх та скасовані спеціальні пенсії.Розмір пенсії буде залежати від трьохчинників: трудового стажу, умов праціта заробітку. Злочинна "пенсійнареформа” має бути скасована. Виступатимуза створення альтернативних, недержавнихпенсійних фондів із захищеними внесками,як в країнах ЄС.

СОЦІАЛЬНА ПРІРВАБУДЕ ПОДОЛАНА. Ми гарантуємо усімдоступність до якісної, сучасної освіти,встановимо законом обсяг медичнихпослуг, які надаватимуться безкоштовно.У бідному суспільстві не має бути багатихпосадовців, їхні пільги будуть скасовані,а витрати на утримання органів влади -скорочені удвічі.

ЯКІСНА МЕДИЦИНА.Медицину треба чесно фінансувати, а неставити над нею експерименти. Влаштованінад столичною медициною експериментине дали позитивного результату, затепризвели до великих витрат з бюджету,коли гроші пішли у кишені чиновників.Вимагатиму оновлення застарілогообладнання діагностичних центрів талікарень. Кошти на це є – треба не датиїх розкрасти.

ВІДШКОДУВАННЯ ЗБИТКІВ.Якщо держава не бореться з шахраями –вона має відшкодовувати громадянамзбитки. Ставлю за мету розробити Законпро державний фонд відшкодування збитківгромадянам, потерпілим внаслідокшахрайства: збанкрутілих банків тафінустанов, фінансових пірамід,недобросовісних забудовників тощо.

ЗМІНИ ЖКГ. Дотації з державногобюджету мають йти не виконавцям послуг,а громадянам адресно. Інакше виходить,що мільйонер з квартирою 500 квадратнихметрів отримує в десять разів більшедотацій з державної кишені, ніж громадянинз квартирою у 50 квадратних метрів. Цянесправедливість має бути ліквідовананегайно.

ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО– ОСНОВА КОНТРОЛЮ НАД ВЛАДОЮ. В усьомусвіті, особливо у демократичних ізаможних країнах, громади об’єднується,щоб відстоювати інтереси свогобагатоквартирного будинку, двору чимікрорайону. Допоможу ініціативним таактивним громадянам створити такіоб’єднання. Поки ми роз’єднані, чиновникинас ігнорують, спільноти вони бояться.Разом з громадянським активом ми зможемоефективніше вирішити побутові питання,які не хоче вирішувати влада. Разом мизмусимо владу виконувати її роботу.

Я, як і мої однодумці по Об`єднанійопозиції, зроблю все можливе для захистуукраїнської мови як основи державності.Я бачу Україну повноправним членомЄвропейської спільноти і працюватимудля цього.

Я добре знаю ті проблеми,що турбують жителів мого виборчогоокругу. Беру на себе зобов`язання передсвоїми земляками:
- Провести кампаніюз благоустрою району. Для цього вжезараз розробляю паспорт потреб громади,який буде вказівкою, що і як я маю зробитипротягом дії депутатського мандату.
-Змінити роботу ЖЕКів – за такі грошівони зобов'язані працювати якісно.
-Запровадити Мораторій на знищеннязелених насаджень у столиці.
-Запровадити екологічну програмукаталізації вантажних транспортнихзасобів, що рухаються через столицю.
-Навести порядок біля ринків.
- Провестигромадське обговорення плану розвиткуКиєва з правом громади ветувати проектизабудов.

Особливу увагу приділятимузахисту району від варварської забудови.Якщо громада проти - ліси, озера, двори,сквери та бульвари мають залишитисянедоторканими. Забудовникам-винищувачамКиєва – НІ!

Я знаю, як змусити владупрацювати на громаду. І влада знає, щосаме я можу її до цього змусити.

Живупоруч і готовий постійно захищати Вашіінтереси, Ваші права.

Докладу всіхзусиль для боротьби з бандитською владоюЯнуковича!

РАЗОМ МИ – СИЛА! ЗА НАМИПРАВДА!

Владимир АРЬЕВ



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини