MENU

Нелегітимна «київрада» намагалась заховатися від Майдану, але Майдан прийшов до неї - Іллєнко

213 1

Нелегітимна «київрада» намагалась заховатися від Майдану, але Майдан прийшов до неї. 

Щойно повернувся із Солом`янської РДА, де влада пробувала провести засідання фейкової «київради». Разом з іншими народними депутатами від «Свободи», «Батьківщини» та «УДАРу» ми, на абсолютно законних підставах, прагнули потрапити до зали, де відбувалося так зване «засідання». 

Але як завжди, двері були зачинені, а міліція порушувала закон та пробувала не пускати нас. Те саме стосувалося і журналістів. Врешті-решт, депутатам та журналістам таки вдалося зайти до зали засідань. Перш за все, ми намагалися з`ясувати, хто дав злочинний наказ не пускати народних депутатів. Жодної відповіді ми не почули, а Герега тим часом закрила «засідання». 

Черговий крок до відновлення народовладдя в Києві зроблено - кияни показали, що так звана «київрада» остаточно відійшла у політичне небуття та реанімації не підлягає. Це локальна, але вкрай важлива перемога Майдану.

Як ми і передбачали, зараз провладні махінатори з «київради» вкотре почали розповідати казки про те, що їм «не дали» «ощасливити» київських бюджетників раніше обіцяними грошима. В ці мантри не вірить вже ніхто, але все ж таки прокоментую. 

По-перше, саме режим в обличчі Януковича і Партії регіонів довів до того, що в Києві повністю відсутня будь-яка легітимна влада, яка здатна вирішувати в тому числі соціально-економічні питання.

По-друге, в.о. голови КМДА Голубченко вчора публічно заявив, що для виділення цих коштів рішення Київради взагалі не потрібне. І висловив сумнів у доцільності самого проведення такого «засідання». Це дійсно так, а «засідання» «київради» було потрібне зовсім для іншого - це була спроба самих «депутатів київради» нагадати про себе та спробувати своїм плазуванням перед режимом Януковича виторгувати собі ще хоч трошки часу на існування, хай і штучно підтримуване ззовні. 

По-третє, скоріш за все цих грошей просто не існує в природі, і влада вкотре банально дурить людей. Спочатку розграбували Київ на мільярди доларів, а потім лицемірно «піклуються» про бюджетників. Краще віддайте киянам награбовану в них землю та йдіть геть - це найкраще, що ви здатні зробити для міста.

Тепер важливо не збавляти обертів і таки дотискати режим. Відновлення самоврядування в Києві через проведення негайних виборів міської ради та міського голови - це вимога киян, і вона мусить бути реалізована!

Андрій ІЛЛЄНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини