MENU

Зі словами «как нам надоел ваш Майдан» трое «беркутівців» побили чоловіка до смерті

754 1

Для режиму життя українця — ніщо!


18 грудня в Києві міліція жорстоко побила мого знайомого, Мазуренка Павла (41 рік, дружина, 7-ми річний син). Як він сказав наступного дня товаришу по телефону«за Майдан». Наряд беркуту перестрів його по дорозі додому, зупинили, запитали документи.З амість документів була ксерокопія, з цього зробили висновок - приїхав на Майдан, паспорт забрали старші. Зі словами «как нам надоел ваш Майдан» троє беркутівців" жорстоко побили Павла і залишили на вулиці.

 

Він сам добрався додому. Дружина викликала швидку. Приїхали, запропонували везти в лікарню. Павло відмовився, бо дорого, думав обійдеться. Але не обійшлося. Через два дні він помер в реанімації 12 лікарні на Підвисоцького. В лікарню прийшов капітан Шевченківського РОВД, бо в історії хвороби було записано - побитий на Майдані. Взяв покази у дружини Лесі. Та сказала про всі обставини смерті. Тіло направили на судмед експертизу. 


Сьогодні судмедексперти встановили діагноз - «пневмонія». Леся - в шоці. «Убили людину і списали на пневмонію». Звернулися в юридичну допомогу Майдану - чекаємо допомоги. Ще чекаємо. Друзі допопожіть! Потрібен розголос у пресі, бо просто замнуть справу, потрібна юридична допомога. Якщо ми за гідність, то давайте разом її відстоювати

Serhii Syrotenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини