MENU

Вбивство судді Трофімова триває вже рік без результатів. Чим займаються слідчі Захарченка?

371 1

Шановні друзі, 


Нещодавно до мене, як до депутата, звернулися родичі харківського судді Володимира Трофімова, вбивство якого може стати символом жорсткої безкарності, з проханням взяти безпосередню участь у розслідуванні цього злочину. Річ у тім, що минув рік, з часу його здійснення, але прізвищ убивць досі не названо. На сьогодні налічується вже 400 томів матеріалів кримінальної справи, проведено сотні експертиз і слідчих дій, однак, як кажуть, «віз і нині там». Проте, ще 25 лютого цього року, народний депутат Геннадій Москаль, від імені нас обох, пропонував міністру внутрішніх справ України Віталію Захарченку – допомогу у розкритті цього злочину, але тоді ми отримали відмову! 


І ось вже старший син загиблого судді – знову просить нас із Москалем допомогти у проведенні слідства! «13 грудня, я відкрито висловив недовіру слідству і заявив відвід всій харківській міліції» - пише син судді Трофімова. «Зараз я і бабуся, (мама Володимира Трофімова), хочемо клопотати про те аби Вас і Геннадія Москаля допустили до розслідування і формування нової слідчої групи. Я розумію, що Ви у відставці і у Вас немає повноважень, але будь ласка, зрозумійте мене: мета мого життя - знайти вбивць моєї родини і я готовий використовувати будь-який шанс для досягнення цієї мети.»


Тож, хотілося б звернутися до міністра Захарченка, пане міністре, ми разом із генералом Москалем, в чергове, звертаємося до вас аби допомогти у проведенні чесного та неупередженого розслідування цього тяжкого злочину. Замість того аби стягувати до Києва, ледь не усі правоохоронні органи для боротьби з опозицією, організуйте нормальну роботу слідчо-оперативних груп з розкриття вбивства судді Трофімова! Що більше часу минає з дня злочину, тим менше шансів на його розкриття!

Віталій ЯРЕМА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини