MENU

«Виставка фантастична, відвідайте обов'язково», - блогер про фотовиставку на Євромайдані

214 0

Це той випадок, коли неможливо написати про одну людину. Мова йде про прекрасну фотовиставку на Хрещатику (вхід на Майдан зі сторони Європейської площі). Там представлені 60 робіт 29 фотографів. Можна було б легко сфотографувати і розповісти про одного з них, тим більше, що з багатьма знайома особисто, але вирішила згадати прізвища усіх. Фотокори розповідають, що виставку вдалось організувати за кілька днів. У середу десь 7 чоловік зібрались для обговорення деталей, а в суботу вже відбулось відкриття. Фотографи відмовились від будь-якої спонсорської допомоги і все зробили за власні кошти.

 

Своїми знімками вони хотіли підняти настрій людям і нагадати, що відбулось за останній місяць. На фото це дуже легко побачити. Страх, радість, ейфорію, сум. Розповідати не має сенсу, краще подивіться самі на ці фото. Кожний фотограф надсилав приблизно 5 робіт (хтось більше, хтось менше). І в результаті обрали 60 кращих. Треба і нам якось підняти настрій фотографам, хоча б сказати дякую. Бо вони (і не тільки ті, чиї роботи представлені на виставці) газом дихали, кийками по голові отримували, або просто зранку до ночі фіксували усе те, що відбувалося і відбувається навколо.

 

А ось і прізвища усіх учасників виставки: Андрій Горб, Артем Сліпачук, Костянтин Чернічкін, Максим Кудимець, Максим Требухов, Максим Рокотанський, Владіслав Мусієнко, Наталья Кравчук, Петро Задорожний, Сергій Харченко, Сергій Полежака, Ольга Якимович, Роман Пилипей, Анатолій Степанов, Олександр Кузьмін, Ганна Грабарська, Максим Баландюх, Максим Люков, Євген Котенко, Макс Левін, Олег Переверзев, Олександр Яловой, Влад Содель, Олег Петрасюк, Павло Багмут, Сергій Николаєв, Віталій Чумак, Олег Герасименко, Костянтин Самоцветов. Редактори - Михайло Чернічкін, Павло Подуфалов. Ідея - Аліна Малюшкіна. Організація - Наталья Кравчук, Макс Левін. Виставка фантастична, відвідайте обов'язков

Єлюди - maidaners


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини