MENU

Ударівцю погрожують і обіцяють облити кислотою

152 0

Невідомі погрожують координатору Молодіжного крила партії УДАР Дмитру Білоцерковцю.

 

Відповідну заяву до МВС України у Севастополі Білоцерковець написав у вівторок. Невідомі погрожують облити його кислотою.

 

“15 грудня 2013 року невідома особа з телефонного номеру 0955686781 у період часу з 22:00 до 22:15 зателефонувала моєму родичу (матері) на її номер та погрожувало моєму життю та здоров’ю, а також вимагало, щоб я припинив свою суспільно-політичну діяльність через те, що, як пояснив невідомий, моя діяльність йому не подобається”, – йдеться у заяві.

 

“Після цього 24 грудня 2013 року о 4 годині 32 хвилини з телефонного номера 0692554872 також моєму родичу (матері) на такий самий номер подзвонила невідома особа, яка погрожувала облити мене кислотою”, – додав Білоцерковець у своїй заяві.

 

У цих діях він вбачає ознаки злочину, що підпадають під дію статей 129 і 346 Кримінального кодексу, а саме “погроза вбивством та погроза чи насилля по відношенню до державного або громадського діяча”. Тому він просить занести його заяву до єдиного реєстру досудових рішень та провести необхідні слідчі дії.

Український простір


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини