MENU

На всіх російських телеканалах погрожують: якщо Україна піде до Європи, то від неї відколються Донбас і Крим

184 1

На всіх російських телеканалах червоною ниткою проходить погроза: якщо Україна піде до Європи, то від неї відколються Донбас і Крим.

РАШКА ЦЬОГО ХОЧЕ!!! Але, як бачимо, цього ж хочуть такі проплачені журналюги-невігласи, як Дроздов.

Невігласи - бо не знають вони української історії. Не знають того, що саме зі Сходу походять кращі українські інтелектуали й ідеологи націоналізму. Не знають того, що Схід - це козацький край, що саме тут, а не в Галичині була Запорізька Січ. Не знають і не хочуть знати, що саме тут був найлютіший Голодомор, який і перетворив українців на євразійських совків.

І ось це ЧМО від журналістики береться розпатякувати в позі інтелектуала про те, що східнякам і західнякам треба жити окремо.

Не знають такі дроздови і нинішньої ситуації на Сході - того, що майже половина населення все ж таки тут має проєвропейську орієнтацію, що не люди, а місцева влада, яка є маріонеткою Кремля, робить ці Антимайдани, використовуючи тих самих людей, яких перетворила на злиднів, що бояться втратити роботу.

Я оголошую обструкцію Дроздову - проплаченому провокатору, який методично розколює Україну. І вам раджу приєнатись до цієї моєї акції.

Iryna Mahrytska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини