MENU

«Оці суки вичікували, поки біля Тетяни нікого не буде», - чоловік Тетяни Чорновол

1393 3

Автомобіль Тетяни Чорновол

Ті хто побив Тетяну Чорновол вичикували, поки біля неї поруч нікого не буде. Про це в коментарі Громадському ТБ росказав чоловік журналістки Микола Березовий. У той час, коли побили його дружину, він був поза межами Києва. На його думку ті, хто це зробив певно цього й очікували, адже останнім часом завжди з Тетяною хтось був поруч.

«Оці суки вичікували, поки біля Тетяни нікого не буде», - сказав він.

За його інформацією зараз стан її важкий, багато переламів. Була підозра на запалення легень, та потім це не підтвердилося.

На запитання журналіста хто міг це зробити Микола Березновий зазначив, що Тетяна писала про всіх без винятку: «Про Пшонку, про Захарченка, про всіх цих ублюдків. І на кого не подивися, кожен міг бути замовником цього».

Нагадаємо, що журналістку Тетяну Чорновол сьогодні вночі по-звірячому побили. Вона поверталася додому в село Гора, коли на Бориспільській трасіїї почав переслідувати позашляховик, а потім таранити. Авто журналістки затисли, розбили скло. Тетяна вибігла і зробила спробу втікти, та невідомі догнали і почали бити її. В короткому інтерв'ю Чорновол повідомила, що били мінімум двоє чоловік. Били мовчки.

Тіло на узбіччі дороги знайшли міліціонери. Тетяна Чорновол зараз перебуває у клініці Борис.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини