MENU

Щоб задовольнити можновладців, звірі у людській подобі б’ють беззахисних жінок

582 1

Справжнім шоком для багатьох сьогодні вранці стала новина про звіряче побиття журналістки Тетяни Чорновіл. Щоб задовольнити можновладців, звірі у людській подобі б’ють беззахисних жінок тільки за те, що вони готові не мовчати про ситуацію в країні.

У травні владні найманці напали на журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук та фотографа Влада Соделя. Апогеєм звірств стали події 1 грудня на Банковій. Тоді «Беркут» без розбору бив і чоловіків, і жінок, не зважаючи на камери та журналістські посвідчення. Більше 50 журналістів, чиєю єдиною зброєю був об’єктив фотокамери,  отримали під час  виконання своїх професійних обов’язків  розбиті голови, гематоми, ушкодження . 

Не тільки журналісти  в останні дні стають мішенями для владних садистів. Обстріл автомобіля активіста Євромайдану в Криму, побиття організатора протестів у Харкові, стрільба в активіста «Дорожнього контролю» - події  останнього тижня. Знищена правова система  у державі відтепер  цілковито вільно дозволяє «керманичам» - гопникам використовувати  удари, погрози та залякування. Без зазорів совісті (де їй взятися?) та без  відповідальності.

 1-го грудня  за побитих вночі студентів на Майдани України  вийшли мільйони.

 «Точка страху» вже перейдена...

олександр ФЕДОРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини