MENU

«Список Царьова» - провокація, організована Медведчуком

488 0

«Список Царьова» - провокація. Існують ще деякі «списки». 


Список з кандидатами на персону нон грата зявився в якості масштабної провокації проти України, а замовником цієї технології є В.Медведчук. 


Саме Віктор Медведчук є замовником такої брудної технології проти України. Список з прозвищами іноземних політиків з’явився ще задовго до подій на Майдані, але, візити західних політиків на Євромайдан став блискучою нагодою для реалізації цього проекту. На моє переконання, пан Царьов використав свої повноваження нардепа для «просування» цього списку, і тим самим, грубо порушив статут партії Регіонів та спрацював проти іміджу Президента Януковича, який в останні місяці й так потерпає поразок. Я впевнений, Олегу Царьову, рано чи пізно, доведеться відповідати за свій вчинок перед керівництвом ПР та АП.


Медведчук й сьогодні залишається поза процесом, який триває в відносинах між Україною та російською федерацією. Медведчуку кортить бути поміченим Путіним, тому подібні провокації він виставляє як свій особистий внесок в «потепління стосунків» між Путіним та Януковичем. Звісно, кремлю подобається такий жест, тому, я більш ніж впевнений, існують ще деякі списки, про існування яких ми дізнаємось в найближчий час. Дискредитація української дипломатії та зовнішньої політики – мрія Путіна та його українських опричників, тому, нас не має дивувати подібне хамство з їхнього боку. Головне достукатись до наших західних партнерів, аби вони не сприймали подібні списки «персон нон грата» всерйоз.

Pavlo Nuss


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини