MENU

Збройний опір абсолютно безперспективний у теперішній ситуації - В'ятрович

714 1

важаю збройний опір абсолютно безперспективним у теперішній ситуації, таким що дозволить Януковичу законно використати увесь арсенал своєї сили - міліцію, спецслужби, армію. І не буде жодного засудження світом його дій - бо так має право діяти кожен керівник держави проти збройного заколоту.

Навіть більше - знаю сусідню державу, яка допоможе йому «навести конституційний лад». Але спробую перевтілитися в прихильника насильницьких дій. Це не так важко для мене, адже «в миру» я займаюся військовою історією. Що для треба збройного опору? Зброя та амуніція, вояки які вміють ними користуватися, командири, здатні їх організувати.

Щоб все це отримати УПА знадобилося майже 20 років підготовки і умови Другої світової, які дозволили накопичити достатній об'єм зброї. Тим часом на Майдані - кілька десятків людей, що служили в армії на нижчих командних рівнях, кілька сотень (максимум тисяч) тих, хто служив в армії чи принаймні колись в руках тримав зброю. Це армія, яка має звалити Януковича? Серйозні люди відповідають за свої слова, а не розкидаються ними. Тим паче в спілкуванні з бандитами, які дуже добре знають свій, бандистський закон - «витягнув ніж - бий!»

Volodymyr Viatrovych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини