MENU

Напад на Тетяну Чорновол перекваліфіковано з хуліганства на нанесення тяжких тілесних ушкоджень

127 0

Міністерство внутрішніх справ перекваліфіковувало напад на журналістку Тетяну Чорновол з хуліганства на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Про це розповіли опозиційні депутати після зустрічі в МВС на брифінгу в прес-центрі Штабу національного спротиву.

Нардепи зустрічалися із заступником міністра МВС Віктором Дубовиком і заступником начальника Головного слідчого управління МВС Олегом Татаровим.

«Вони перекваліфікували цю справу з »хуліганства« на »нанесення тяжких тілесних ушкоджень, ч.1 ст.121 Кримінального кодексу Украіни«, - повідомив депутат від »УДАРу" Валерій Пацкан. Він також повідомив, що у МВС, за словами замміністра, вже почали розшук третьої особи, яку підозрюють у нападі на журналістку, надіславши в аеропорти орієнтування на цю особу.

Пацкан розповів, що у МВС обіцяють до кінця дня розблокувати вулиці урядового кварталу Києва, зменшити контингент силовиків, які блокують вулиці.

За словами депутатів, правоохоронці кажуть, що не можуть зараз перекваліфікувати цю справу до статті «замах на вбивство», оскільки всі попередні слідчі дії будуть визнані неправомочними.
Депутати впевнені, що насправді таким чином МВС тільки затягує розслідування цього нападу.

Крім того, депутатів обурило, що серед 5 основних версій міліція не розглядає версію, пов'язану з перешкоджанням журналістській діяльності Чорновол.

Депутат від фракції ВО «Свобода» Ігор Швайка підкреслив, що зараз у рамках розслідування цієї справи МВС призначило 20 експертиз.

Прес-центр штабу національного спротиву


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини