MENU

Їм краще було б покінчити життя самогубством двома кулями в голову - блогер про Захарченка і Пшонку

1187 1

Путін обіцяє цієї зими не перекривати газ для України, відтерміновує оплату до весни – Янукович і не збирався підписувати асоціацію з ЄС, бо він ментально далекий від цивілізованої Європи, він – азіат, бандюк, уголовник разом із своїм Захарченком, Пшонкою і Татаровим. Всі бачили, що вони зробили з Тетяною Чорновіл. Вони думають, що це їм допоможе. Що більше ніхто не буде пхати носа в Межигір’я, ніхто не буде шукати, де ж насправді живе Захарченко і Пшонка. Та після цього їм краще було б покінчити життя самогубством двома кулями в голову, як Кравченко, ніж дочекатися того, що зробить з ними народ.

Щось таке Янукович вже відчув одним місцем, бо чутливе… ще із зони, адже почав загравати з Майданом. «Майдан – це прагнення людей до кращого життя», –заявив він, дуже здивувавши при цьому товариша Калашникова.  Товариш Калашников, ця пика – бий цуценят вилізла з телеканалу «Добро».

Символічно, що прославився цей завзятий регіонал ще за часів Помаранчевої революції саме за те, як заїхав в камеру журналісту, а потім ще безпосередньо по голові. Але тоді його зек ще тільки рвався до влади, тому бити журналістів було дикістю. Коли ж зек став президентом – розчавлені обличчя журналістів вже нікого  не дивують, хоча подібне траплялось тільки під час подій в Югославії. Майже місяць пройшов – ні пари з вуст, жодної реакції.

Натомість – розчавлене обличчя Тетяни Чорновіл. Мовляв, знай наших! Та знаємо!   То і ви знайте: Бог на небі, Майдан на Землі. Україна заслуговує на нормальну владу і нормального президента! Не хочемо чекати до 2015 року, не хочемо і не будемо!

Дострокові парламентські і президентські вибори!

Зека геть!            

Наталья ГРУДИНИНА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини