MENU

ТОП-2 варіанти збереження Януковичем свого політичного обличчя перед Україною

403 1

У Віктора Януковича, з огляду на ситуацію, що склалася, є шанс зберегти своє політичне обличчя і не стати ворогом українського народу в історії України після свого президентства.

Про це народний депутат Микола Томенко заявив вчора на прес-конференції у Хмельницькому.

Він наголосив, що надзвичайно важливо, щоб Віктор Янукович зрозумів, що нинішній Уряд Азарова – це той, що не лише провалив євроінтеграцію України, а так «напокращував» життя мільйонерів та мільярдерів, що фактично довів країну до дефолту та соціально-економічної розрухи. «Тому відставка Уряду Азарова і створення так званого перехідного технократичного Уряду – це абсолютно очевидна річ, яку чим швидше Янукович зрозуміє, тим краще», – переконаний Микола Томенко.

Стосовно президентства, то, на думку політика, у Віктора Януковича є два варіанти. «Він може проявити політичну мужність і сказати, що готовий боротися за президентську посаду і добровільно йде на дострокові президентські вибори. Такий крок буде оцінений українським суспільством незалежно від результату, який він отримає на цих дострокових президентських виборах. Ще один варіант його поведінки – в результаті переговорного процесу формалізувати домовленості між опозицією і владою в тому, що вибори Президента відбудуться в передбачені чинним законодавством терміни (у 2015-му році), але у цих виборах Янукович не братиме участь, і його місія буде – передати країну іншому Президенту та не допустити розколу країни, конфлікту і недемократичних виборів», – вважає Микола Томенко.

«Альтернативи для поведінки Віктора Януковича, як бачимо, є. Тому необхідно наводити раціональні аргументи для нього, що його подальша поведінка, ніби в Україні нічого не відбулося і він є популярним політиком, якого підтримує український народ, – це помилка, яка може закінчитись для нього трагічно», – вважає народний депутат.

Микола ТОМЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини