MENU

Будь європейцем - зустрічай Новий рік на Майдані відповідально!

695 0

Штаб національного спротиву запрошує киян та гостей столиці разом зі своїми родинами, друзями та близькими відсвяткувати Новий рік на Майдані.

В центрі міста Києва на вас чекає незабутня атмосфера, святковий концерт, справжня жива новорічна ялинка, неймовірний салют, безалкогольне шампанське та новорічні страви.

Водночас коменданти Майдану звертаються до всіх, хто запланував зустріти Новий рік на Майдані Незалежності, із проханням проявити свою громадянську відповідальність та утриматися від зловживання алкоголем, самовільного використання піротехнічних засобів, запалення свічок тощо.

Звертаємо вашу увагу на те, що громадяни, які грубо порушуватимуть правила безпеки, громадський порядок і перебуватимуть у стані відчутного алкогольного сп’яніння, будуть виведені за територію Майдану загонами самооборони.

Ми переконані, що високий рівень особистої культури та громадського порядку, який продемонструють кияни та гості столиці під час святкування Нового року, стане ще одним незаперечним доказом для всього світу що ми, українці, - справжні європейці, а Україна - це Європа.

НО "Майдан"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини