MENU

Янукович має чергові підстави вважати, що його зливають - Оробець

893 0

Тіло №1 має чергові підстави вважати, що його зливають. Йому всі канали в один голос виспівують, що ‪#‎євромайдан‬ пустішає, люди розходяться. А тут - на тобі. Майдан у Нових Петрівцях. Тисячі людей та машин. Жодного відчуття страху чи безнадії за винятком солдат внутрішніх військ (беркут завбачливо заховали куди подалі). 

Співвідношення 10+ мітингуючих до 1 страха порядку. Саме страху, бо лише в їх очах був страх. А по цей бік кордону - Люди без страху. Луганчанин, який закликав «оточити кільцем збитого яйцем», самооборонці які стали перед міліціонерами, щоб не допустити провокацій, інспірованих владою, мітингуючі - всі з відчуттям власної Гідності. Люди довели - вони здатні не лише заповнити майдани по всій Україні, а й блокувати резиденції недоторканих. Не чуєте нас з Майданів - ми прийдемо до вас додому. І я б не радила випробовувати людське терпіння. Бо тонкий шар міліції може не витримати - їм і так страшно. А нам ні. 

Горджуся тим, що я українка. Сьогодні це відчуття було у багатьох, бо ми робили правильні дії. Й будемо надалі всюди, де ми будемо необхідні. І будемо разом;)

Леся ОРОБЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини