MENU

«Нападники однозначно планували вбити Тетяну», - чоловік Чорновол. ВІДЕО

407 0

Нападники однозначно планували вбити Тетяну Чорновол. Про це в ефірі Громадського ТБ заявив чоловік журналістки Микола Березовий.

«Таню били виключно в голову, у неї розбиті скроні зліва і зправа. В якому випадку людину б'ють у скроню? Не по тілу, не по нирках, не по серцю, а саме в скроню. Всі ми знаємо до чого призводить удар в скроню. Це вбивство. Людина вмирає від того. Бо це одне з найслабкіших місць у черепі людини. І били саме туди», - переконаний Березовий.

Після побиття Чорновол впала в глибокий стан несвідомості і, за версією Березового, нападники подумали, що вбили її.

«Саме через те, що вони побачили, що вона не дихала на той момент, то вирішили, що справу зроблено», - зазначив він.

Крім того Микола Березовий повідомив, що його дружину переслідував не один автомобіль, а два. І цей другий автомобіль спеціально виводиться з інформаційного простору.

«У всіх зараз на вустах одна машина. А де поділася друга машина, яка вела за нею (Чорновол - ред.) спостереження? Їх було дві», - стверджує Березовий.

Про те, що була не одна, а дві машини за словами Березового повідомила йому дружина.

«З поля зору зникає друга машина. Вона виводиться з інформаційного простору. Що ми про неї знаємо? Ми нічого про неї не знаємо», - зазначає він.

Також він переконаний, що ця друга машина не фігурує у справах слідства.

Крім того Микола Березний простовує ту версію, за якою Чорновол могла когось зачепити автомобілем. Він повідомив, що у Тетяни Чорновол водійський досвід з 18 років. За цей час вона не скоїла жодного ДТП. Допускалися варіанти, що можлива якась провокація, тому вона поводила себе на дорозі дуже обережно.

Також Микола Березовий розповів, що був ордер на арешт Тетяни. Тому їй пропонували виїхати за кордон. Та вона принципово відповилася і сказала, що на її прапорах не написано «Україна або закордон».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини