MENU

Путінські технологи Януковича-Азарова в Україні готують чергову ганебну провокацію на Майдані

443 1

Увага, важливо! На жаль, новина не новорічна. Достовірна інформація з Майдану! Прошу поставитись відповідально.

Годину тому сказав про це в ефірі ТВі, дублюю тут. Отже. Протягом 2-6-го січня, путінські технологи Януковича-Азарова в Украіні, готують чергову ганебну провокацію на революційному Майдані.

Суть іі полягатиме в тому, що дехто під виглядом підтримки громадськісті знову буде обурюватися створенням ВО «Майдан» та присутністю там опозиційних політиків, котрі буцімто «нічого не роблять і не делеговані народом».

Наразі, через соціальні мережі вони знову почали «качати» на «аполітичність», створювати ФБ-спільноти і запрошувати охочих у «похід на сцену», нібит-то, щоб донести якусь там думку... «Стара пластинка»... Вони вже це пробували.

Втім, все-одно, друзі, будьте уважні і не беріть в цьому жодної участі. На жаль, деякі люди маючи щире серце, власну думку і бажання до змін, часто-густо, потрапляють під вплив людей нечистоплотних. Як правило, Це проекти Банковоі-Кремля. Щодо саме цього. Технологія проста - взяти сцену під контроль і показати, що опозиція не здатна «стримувати народний гнів».

Для цього протягом останніх тижнів, під Києвом висадилися і тренуються біля 200 спортсменів-бойовиків ПР. Їхня задача збеспечити «обуреним громадянам» ( до речі, можливо справді, щирим людям) прохід до мікрофону. Після чого, можливо з бійкою, взяти під контроль сцену.

Звичайно, наслідком такої провокації може бути втручання спецназу, типу «задля припинення масових заворушень». Мета - розгон Майдану, дестабілізація ситуації, сіяння паніки, сумнівів і розпачу в суспільстві.

Вони вже надсилають сюди «перемовників», котрі намагаються купити лояльність охорони Майдану. Крім того, їхні «казачки» активно працюють безпосередньо на площі, серед людей. Відразу зазначу - смішно, нічого у них не вийде!!! Всруться!!!

По-перше, все знаємо і отримуємо оперативну інфу від деяких з «організаторів» (самих спортсменів), а також з надійних джерел в керівництві МВС.

Друге. Купити нікого не вдасться, провокатори вчасно викриваються оперативними службами охорони Майдану. Треба бути повними ідіотами, щоб спробувати це вчинити. Якщо полізуть - отримають гідну відсіч, будуть затримані громадською охороною і передані в руки правоохоронців (як завжди). Ми здатні забеспечити порядок, охорону і захист Майдану!

Отже, жодних сумнівів, провокації не пройдуть! Мета мого посту полягає у попередженні, суспільному розголосі та максимальному інформуванню учасників Майдану! Саме наша вчасна інформованість здатна упередити провокації і зупинити цих покидьків навіть від спроби вчиняти такі ганебні дії. І це вже неодноразово підтверджувалося в реаліі.

Ну, а в іншому, у нас все гаразд. Майдан живе і готується зустрічати Новий рік разом з українським народом)! Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини