MENU

Після чергової операції стан Міхаеля Шумахера залишається критичним

174 0

Стан здоров'я Міхаеля Шумахера стабільний, але й надалі критичний, повідомила журналістам у середу, 1 січня, менеджер чемпіона «Формули-1» Сабіне Кем.

Водночас вона додала, що це стосується тільки «даного моменту, адже травми Міхаеля надто важкі». Шумахер перебуває в штучній комі. Кем також розповіла, що біля нього в університетській клініці Гренобля чергують і члени його сім'ї, пише Ipress. 

У понеділок ввечері семиразовому чемпіону «Формули-1» Міхаелю Шумахеру, який отримав важку черепно-мозкову травму внаслідок нещасного випадку, катаючись на лижах у французьких Альпах 29 грудня, зробили другу операцію. Незважаючи на те, що операція пройшла успішно, медики утримуються від якихось прогнозів.

Водночас, як пише агенція dpa, лікарі сподіваються на фізичний стан 44-річного спортсмена, адже ще під час успішної кар'єри гонщика він здобув славу «схибленого на фітнесі». Чотири-шість годин тренування — також на велосипеді та у фітнес-центрі — для нього не було чимось незвичним. Як повідомляється, після завершення спортивної кар'єри він лише дещо зменшив обсяги тренування. Тепер лікарі сподіваються, що це можуть зіграти важливу роль у його боротьбі за життя.

На краще сподіваються й численні фанати Шумахера та прихильники спорту в усьому світі. Здоров'я й успішного 2014-го року в новорічну ніч йому побажали світові зірки спорту.

«Наші думки та молитви спрямовані до Шумі та його сім'ї», — написав у Twitter німецька легенда великого теннісу Борис Бекер. «На початку 2014-го мої думки з Міхаелем Шумахером та його сім'єю. Як і фанати спорту я чекаю на хороші новини та бажаю йому сили», — заявив президент Міжнародної федерації футболу Йозеф Блаттер. «Видужуй, Шумі!» — написав у Twitter й американський мотогонщик, чемпіон світу 1978 року Маріо Андретті.

Міхаель Шумахер постраждав внаслідок нещасного випадку, катаючись на лижах трасами курорту Мерібель у французьких Альпах. Трагедія сталась у неділю, 29 грудня. Його винесло на скелі й при падінні він вдарився головою об каміння. Попри те, що Шумахер був у шоломі, він зазнав вкрай тяжких травм. Його негайно госпіталізували.

goloskarpat.info


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини