MENU

«Політична моська» знову гавкнула – «Батьківщина» щодо заяв Бондаренко

1079 10

Прес-служба партії «Батьківщина» радить представниці Партії регіонів Олені Бондаренко не демонструвати свою тупість і думати перед тим, як робити заяви, над якими глузують люди.

Люди давно вже склали оцінку цій політичній «моське», яка заради того, щоб вислужитися перед своїм хазяїном готова гавкати в той час, коли їй накажуть і на того, кого їй вкажуть.

У «Батьківщині» не здивовані тим, що ця «моська від влади» сьогодні знову «подала голос», бо режим її тримає саме для таких випадків - поливання брудом політичних опонентів.

Невігластво, нахабство та аморальність - це фірмові відзнаки більшості представників партії влади. Спеціально для «політичної моськи» нагадуємо, що час краху режиму Януковича наближається, як і звільнення Юлії Володимирівни. Хоче того депутатка-регіоналка, чи ні, але лідер опозиції Юлія Тимошенко скоро буде на волі і зараз вже має право на послаблення режиму перебування у в'язниці, куди її від страху сховав режим Януковича. Статті 98 та 99 Кримінально-виконавчого кодексу мають бути виконані незалежно від бажання «мосьок від влади».

ВО "Батьківщина"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини