MENU

На жаль, ми починаємо звикати до бандитських нападів на євромайданівців - Шкіряк

312 1

Найстрашнiше в жорстокому побиттi прямо на порозi вiддiлку мiлiцiї наших coратникiв Андрiя Iллєнка та Сидора Кізіна те, що це не здивувало... Вважаю, цей черговий злочин можна також розцiнювати як напад на всiх євромайданiвцiв. Такi жахливi реалii сьогодення, якi, на жаль, давно стали для нас звичними. Пiсля Танi Чорновол стало очевидним - вони не зупиняться нi перед чим. Вiдвертi, цинiчнi бандитськi напади на активiстiв Майдану та вже й на опозицiйних депутатiв, стали невiд'ємною частиною нашого життя. Це страшно, але ми це усвiдомлювали, коли розпочинали Maйдан. Влада в Украiнi - це кримiнально-мєнтовська хунта з центром управлiння в Москвi.


Вони готовi нас вбивати, залякувати, закривати. Для кремлiвсько-донецької банди нема законiв анi Божих, анi людських... Як нема поняття «Конституцiя», яку вони продовжують нахабно гвалтувати. Ми мусимо продовжувати нашу боротьбу, бо інакше Україна припинить iснування як європейська держава. Але ми нiколи цього не допустимо! 

Потрiбна негайна наша спiльна i рiшуча реакцiя на останнi подii, пов'язанні з нападом на опозицiйних нардепiв, тиском на учасникiв автомаршу «до хряка», безчинствами ДАI i т. д. Досить спостерiгати мовчки як в Українi остаточно всановлюють диктатуру криміналу. З такими темпами, скоро вони почнуть реальний вiдстрiл...

 

Втiм, ми прекрасно знали «ху iс ху»... Тому - жодних сумнiвiв! Наша боротьба триватиме до перемоги! Майдан стоїть! Разом - Сила! Слава Украiнi!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини