MENU

Влада панічно боїться втратити східну Україну

2462 4

Якщо доля України безперечно вирішується в Києві то питання Соборності України точно вирішується в Харкові.

Так склалось історично та політично, що Харків став брамою від Сходу та Півдня України. Саме через це в часі місцевих виборів 2010 року правлячий режим нагло вкрав перемогу в опозиційного кандидата в мери Харкова Арсена Авакова і призначив на цю посаду одіозного компаньйона губернатора Харківщини М. Добкіна, Генадія Кернеса.

На сьогоднішній день стараннями цього допогепнутого дуету Харків перетворено в форпост правлячого режиму де жорстоко фізичною силою придушується будь яка антирежимна а тим паче антисистемна діяльність. Активістів ріжуть, палять їм машини а самих небезпечних кидають за грати. Ось вже як два роки за гратами без вироку суду утримується Головний Провідник Організації «Патріот України» Андрій Білецький та двоє його побратимів. Їх звинувачують у спробі вбивства блогера-українофоба Колєсника. Абсурдність ситуації полягає в тому, що Білецького на місці інциденту не було взагалі, йому тупо підкинули речові докази в квартиру батьків. А взагалі то Колєсник сам прийшов до офісу «Патріоту України» і відкрив стрільбу з пітолету по присутнім там членам Організації. Наразі троє патріотів за гратами а потерпілий-українофоб навіть на судові засідання не зявляється.

Вже вдруге за останні два роки кинутий за грати Холодногірського СІЗО відомий український вчений-геральдіст, доктор історичних наук Олег Однороженко. Цього разу суд навіть не приховував, що бере під варту Однороженка через його участь в протестах на Майдані.

Розгром однієї з самих чисельних та активних громадських організацій в Харкові з подальшим увязненням її лідерів значно укріпив позиції допогепнутих регіоналів на сході України.

А правлячому режиму ой як це потрібно адже саме в Харкові утримується за гратами і лідер парламентської опозиції, голова ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

Режим на сьогодні понад усе боїться втратити контроль над Харковом бо саме в цьому місті захована його смерть. Втративши контроль над Харковом правлячий режим згине «як роса на сонці» адже окрім всього в цьому місті сконцентровані величезні фінансові потуги регіоналів! Зараз боротьба за Харків стає боротьбою за Соборність України і майбутнє Революції. Майдан мусить здійснити експанцію в Харків і піднявши українців Харківщини звільнити політвязнів, скинути правління допогепнутих регіоналів і відкрити шлях Революції на схід та південь України, шлях до повної Перемоги Революції! 

Ігор МОСІЙЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини