MENU

В Луганске «регионалы», нарушая закон, размещают агитацию на общественном транспорте

1365 1

 

 

  

В Луганске Партия регионов разместиларекламу на маршрутных такси, нарушивпри этом закон.


Об этом сообщается на официальной странице Гражданского наблюдения «Опора» вFacebook.


«У Луганську в громадському транспорті,а саме в маршрутних таксі розміщеназовнішня реклама Партії Регіонів. Окрімлоготипу Партії регіонів на зовнішнійрекламі розміщений  меседж, з якимпартія йде на вибори «Переможемо Разом!».


Утой же час це є грубим порушенням ст. 74Закону України «Про вибори народнихдепутатів України», в якій вказано, щорозміщення носіїв політичної рекламина зовнішній поверхні та всерединітранспортних засобів громадськогокористування, у тому числі таксі,розміщення політичної реклами уприміщеннях та на будівлях станційметрополітену, автобусних та залізничнихвокзалів, портів та аеропортів, а такожрозповсюдження матеріалів передвиборноїагітації, у тому числі політичноїреклами, через телерадіотрансляційніабо інші інформаційні мережі сповіщанняпасажирів та інформаційні табло уприміщеннях станцій та вагонахметрополітену, автобусних та залізничнихвокзалів, портів та аеропортів, утранспортних засобах громадськогокористування забороняється.


Якпрокоментувала громадськимспостерігачам прес-секретарЛуганської обласної організації ПартіїРегіонів Марина Мендель:«Ви дуже помиляєтеся, такого не можебути на вулицях Луганська. Мені не відомітакі факти.»


Чому прес-служба Партії Регіонів небачить те, що бачать тисячі луганчанщодня, залишається відкритим», - сообщаетсяна странице «Опора»


Напомним, очередные выборы в ВерховнуюРаду назначены на 28 октября 2012 года.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини