MENU

Бойкот товарів від ПР! Це абсолютно безпечно і це працює

2800 1

Бойкотувати простіше, ніж може здатися, — просто запам’ятайте, товари яких виробників категорично не треба купувати, у які магазини не треба зазирати. Трохи напружившись — завжди знайдете альтернативу.

Але цього мало!

Варто роздрукувати листівки та покласти у під’їзді, роздати знайомим, щоб поклали у своїх під’їздах. І це працюватиме ще ширше і краще.

По суті, найважливіше, що несе бойкот як суспільна акція, — власники-регіонали відчують небайдужість на власній шкурі. Ставлення суспільства багатьом може буди важливішим за гаманець.

Ну а ті, кому гаманець важливіший за будь-що — мають відчути наше ставлення гаманцем.

Нижче читайте FAQ спільноти Бойкот Партії Регіонів. Під катом також посилання на листівки/наліпки тощо.

Будьмо небайдужими. Висловлюймо власну позицію. Жарти — жартами, але власна позиція і готовність її відстоювати належать до найтвердіших валют світу. Але при цьому функціонально ширша .)


Все про Бойкот у запитаннях-відповідях! Читніть самі, розшарьте, друканіть і розповсюдьте серед друзів. Це наша «матчасть»!

#бойкот #євромайдан

ПИТАННЯ: Де знайти весь список бойкоту і та інші матеріали?

http://bit.ly/BoikotSpysok - повний бойкот-список
http://bit.ly/BoikotPrint - плакати/стікери для друку
http://bit.ly/BoikotAgitkaBW - короткий список для друку на одну сторінку (А4 в чб)
http://bit.ly/BoikotStickers - замовити друк стікерів
http://bit.ly/BoikotLogos - усі логотипи
http://bit.ly/BoikotAndroid - Android додаток
http://bit.ly/BoikotVK - VK група
http://bit.ly/BoikotForm - список неповний? повідомити нам кого бракує можна через цю форму.

ПИТАННЯ: Це нічого не змінить. Який сенс в бойкоті?

Бойкот це один із класичних методів громадянської непокори та ненасильницького спротиву. Звичайно, це не панацея і лише бойкот глобальних змін не принесе. Але це ще одна точка спротиву проти злочинної влади та джерел їхнього фінансування. Чим більше таких точок спротиву, тим відчутнішим буде наш вплив на рішення провладних політиків. Не забуваймо про ефект краплі в океані - бойкот проявляє ефективність лише у випадку численної та тривалої підтримки серед населення. Історія тільки підтверджує дієвість бойкотів.

Бойкот Апертаїд, ПАР (1959) - http://bit.ly/BoikotApertheid
Бойкот Свадеші, Індія (1905) - http://bit.ly/BoikotSwadeshy
Бойкот автобусів, США (1955) - http://bit.ly/BoikotBus

Стратегія теплого океану - http://bit.ly/WarmOcean

ПИТАННЯ: Економіка країни і так хитка, ви хочете її добити ще цим бойкотом?

Ми закликаємо відмовитись від одних товарів на користь інших. Таким чином, частина прибутків бізнесів Партії Регіонів перейдуть до їх конкурентів. Попит на товари залишається сталим, тому це не загрожує економіці загалом. Бойкот, буде відчутний тільки тим власникам бізнесу, котрі підтримують діяльність теперішньої влади. Кошти держбюджету розкрадаються у величезних сумах і це впливає на економіку значно більше.

ПИТАННЯ: Якщо масово забирати гроші з банків, це спричинить кризу ліквідності. Для чого руйнувати банківську систему?

По-перше, ми закликаємо не забирати гроші, а переводити їх в інший банк. По-друге, є люди, які обирають яким банков скористатись, тому їм потрібно допомогти з вибором, куди не треба класти. По-третє, кошти фізичних осіб не таких великих обсягів, щоб спричинити банкрутство банку, але суттєво обмежить фінанси провладних банків. По-четверте, навіть якщо бойкот спричинить крах кількох банків, існує фонд гарантування вкладів, через який держава зобов'язана повернути гроші вкладникам в розмірі до 200 000 грн.

ПИТАННЯ А як же тисячі робочих місць і люди, яких звільнять через фінансові втрати компаній?

Вплив бойкоту є поступовим, не різким. Поки що ми охопили активних користувачів Фейсбуку, але ми не зможемо швидко донести ідею до всіх мешканців України. Для великого бізнесу незначне (10-15%) падіння виручки не є приводом для звільнення. Втрати передусім будуть відчутні згори (знецінення бренду), а не знизу. Поспішні звільнення тільки погіршать репутацію компанії. Треба розуміти, що власники цих бізнесів заробляють легкі гроші на хабарях, газі та металургії, тому вони можуть собі дозволити деякий час підтримувати збитковий бізнес “на перспективу”.
Дрібні, локальні бізнеси можуть постраждати більше і почнуть частково звільняти персонал, але одночасно з”явиться потреба в персоналі у їх конкурентів і люди зможуть перейти до іншого працедавця.
Так, хтось з працівників цих підприємств може постраждати. А тепер подумайте скільки людей вже зараз страждає від того, що отримує низьку зарплату чи пенсію через те, що влада краде з бюджету і не сприяє розвитку бізнесу.

ПИТАННЯ: Чому не бойкотуєте російські товари?

Це не завдасть великої шкоди режиму Януковича. Це не пріоритет для нас і ми не хочемо розпорошувати увагу. Запам'ятати список «регіональних» бізнесів досить складно. Треба докласти багато зусиль, щоб донести цю інформацію до людей. Бойкотувати російські товари просто - на етикетці все написано. Хіба що, треба знати, що основні російські банки, це - Сбербанк Россії, Альфабанк, ВТБ, Промінвестбанк.

ПИТАННЯ: Хто оплачує цей бойкот? Попахує опозицією та їхніми бізнесами, які під шумок притісняют конкурентів.

Ця група утворилась виключно як громадської ініціативи. Серед нас немає представників політичних сил. Серед нас є спеціалісти з маркетнигу, фінансового аналізу, економіки, реклами та інформаційних технологій. Ми стараємось вести список максимально об’єктивно, та враховуємо і відповідаємо на усі аргументовані зауваження. Іноді навіть всередині групи є суперечки щодо неоднозначних питань.


ПИТАННЯ: Куди зникли марки КомоГаличинаWOG (Єремеєв)?

Єремеєв не голосував за відставку уряду Азарова і потрапив до списку Бойкоту. Він не є членом ПР та є позафракційним нардепом. Пізніше Єремеєв почав відкрито критикувати роботу уряду, поставив підпис за відставку, і є свідчення, що він матеріально допомагав Майдану.
http://www.radiosvoboda.org/content/article/25204962.html
Він був вилучений з нашого списку бойкоту, що б показати позитивний приклад іншим. Ми отримали багато критики щодо цього питання і самі між собою сперечались. Ми слідкуємо за його діями і, якщо він зробить хоча б одну дію на підтримку влади, то ми поставимо його в фокус бойкоту і більше не будемо його знімати. Крім того, ми ніяк не контролюємо народний креатив. Якщо ви маєте іншу думку, то поширюйте матеріали, які містять його бренди.

parador


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини