MENU

Стихійний протест має стати організованим і одностайним

196 0

Ірод-президент сам не віддасть владу – Майдан пришвидшить його кінець, а правда й справедливість переможуть на нашій багатостраждальній землі".

Про це сказав народний депутат України від ВО «Свобода» Олег Панькевич у своєму виступі на вічі 5 січня 2014 року на львівському Майдані.

«На революційних майданах зібралися люди різних поколінь – і старші, і молодші, і ті, хто вже був на майданах наприкінці 80-х – початку 90-х, і ті, хто вперше вийшов на Майдан 2004-го. Є тут і представники покоління, яке боролося за незалежність у 40–50-ті роки минулого століття – вони завжди на передовій у важливі для нації моменти. Вони тут як докір тим, хто нині каже, мовляв, минуло більше місяця протесту, а нема результатів. Вояки УПА багато років, а не днів чи місяців, протистояли ворогові. Не один Святий вечір вони провели за колючим дротом, як, наприклад, Мирослав Симчич – сотник УПА Кривоніс, якому виповнився 91 рік і який провів 32 Святих вечори в тюрмі! Нам потрібно докласти ще дуже багато зусиль, щоби дорівнятися своїм чином до їхнього подвигу», – зазначив Олег Панькевич.

Свободівець наголосив, що президент, якого у вертепах порівнюють з Іродом, не віддасть влади сам: «Майдан пришвидшить його кінець, і правда й справедливість переможуть на нашій багатостраждальній землі. У ці дні маємо розуміти, що стихійний протест, породжений нашим праведним гнівом, має перерости в иншу форму. Цей протест має бути ще більш організованим, дисциплінованим і одностайним, хоч би як нас хотіли роз'єднати наші вороги».

Депутат-націоналіст зазначив, що довибори на п'ятьох округах, які відбулися недавно, мають бути наукою для українців. «Ці вибори засвідчили, що режим не поступиться і пустить у хід усю свою зброю – зловживання, адміністративний ресурс, використає бандитів і так званих »правоохоронців« у спілці з бандитами. Це їхні методи. Наші методи – це наша згуртованість. Маємо розуміти, що до наступних виборів – чи чергових, чи позачергових – всі маємо бути готові стати спостерігачами. Не можна допустити такого, як було на минулих виборах, коли в наших галицьких, бандерівських селах, де свого часу хлопці гинули за Україну, їхні нащадки продавалися за 100-150 гривень. Голоси купували теж тутешні люди, галичани. Ми повинні знати й оприлюднювати імена всіх, хто здійснює підкуп виборців, чинить фальсифікації. Ми повинні оголосити бойкот тим, хто продає свій голос, а отже й продає майбутнє наших дітей», – наголосив Олег Панькевич.

Він побажав усій громаді зустріти Різдво з відчуттям справжнього духу свята, відчуттям радости від народження Месії і з надією на щасливе майбутнє нашої держави.

ВО "СВОБОДА"


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини