MENU

Новорічний «Зірковий Вертеп» євромайданівці просять привезти у їх міста. ВІДЕО

1068 1

Головною подією Новорічної ночі на Майдані Незалежності став «Зірковий Вертеп» від Мистецького об'єднання «Остання Барикада». Підготований вертеп був головним режисером Новорічної ночі Євромайдану Олесем Донієм та видатними українськими митцями та громадськими діячами, серед яких Сашко Лірник, Іван Леньо, Олександр Положинський, Володимир Ар'єв, Анжеліка Рудницька.

«Багато звертаються, чи можна отримати сценарій нашого »Зіркового Вертепу« від »Останньої Барикади« та поставити самостійно. Вчора на нараді (»барикадівсько«-»вертепній«) якраз це обговорювали. Домовилися, що готові надати сценарій всім бажаючим. Ми зацікавлені, щоб народні традиції ширилися(а традиції вертепу-суто народні, зокрема і саркастичне висміювання дійсності в алегоричній формі), тож готові дарувати всім бажаючим. Умови дві: має буте зазначено, що це вертеп від »Останньої Барикади«, і що автор сценарію-Лірник Сашко. Так буде по-чесному», - написав після проведення «Вертепу» на сторінці у Facebook Олесь Доній.

Відомо, що вже є звернення від активістів Євромайданів по всій Україні з закликом провести «Зірковий Вертеп» у їх місті.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини