MENU

Як «Беркут» на гроші народу розкошує в санаторії в Кончі Заспі

416 0

До речі, цікава інфа. В санаторій «Жовтень», що знаходиться в Кончі Заспі, поблизу маєтків Азарова, Рибака й інших владних кровосісь, масово заїхав «Беркут» і досить комфортно там розташувався. Відпочиваючих, як нам повідомили, зараз там нема. А нафіга їм люди й їхнє здоров’я, для хунти головне - спокій і добробут казнокрадів. Напевно, чекають наступного приїзду євромайданівців в гості до «бімби» й усіх інших. Ну, приїдемо, раз таке діло, чом би й ні).

І друге. На вул.П.Орлика є дитячий спорткулуб «Динамо», там тренуються фехтувальники та ін. Так от, понад місяць тому, туди теж заїхали «космонавти». Діти не мають можливості займматися спортомі і мусять іздити десь аж на лівий берег. А сьогодні, надйшла інфа, що вони будуть окупувати дитячий спротклуб мінімум до 1-го березня. Шефи з МВС «вдало» розміняли здоров,я та спортивне дозвілля наших дітей...

Але для мене, як і для багатьох українців, постає головне питання: А хто, бляха-муха, ловить бандитів і злочинців, якщо весь український міліцейський спецназ, на гроші Народу, розкошує в лісах під Києвом і в самій столиці, захищаючи банду!!!??? Відповідь очевидна. Злочинців ніхто не ловить, бо саме злочинців мєнти і захищають. Уроди.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини