MENU

Водія, що їздив на Межигір’я, не випускають за межі Києва. ФОТО, ВІДЕО

368 1

Маємо ще одну проблему - серед десятків інших. Мій добрий знайомий, відомий у Facebook як Янек Петровський, 29 грудня взагалі не планував відвідувати Януковича у Межигір’ї, але відгукнувся напередодні на мій пост про пошук вільного місця в автівці, і спеціально поїхав, щоб відвезти мене.

В результаті - він тепер невиїзний за межі Києва, бо одразу за містом його зупиняють ДАІшники, вигадують якусь маячню у фірмовому стилі «шукаємо бімбу» і намагаються забрати права.

У неділю, 5 січня, дуже рішуче (мало не кидаючись під вантажівку) зупинили за Києвом, забрали до приміщення ДАІ. Спочатку сказали, що він начебто під час поїздки у Межигір’я не зупинився, коли інспектор йому махнув. Він категорично це заперечив.


ДАІшник дуже довго думав, весь час комусь телефонував, диктував номер машини і паспортні дані водія. Врешті-решт сказав, що перевірив по якійсь базі, чи машина не крадена, чи нема інших порушень, і відпустив.

Усі ці події є на відео:

 

 

Наступного дня, 6 січня 2014 р, «Янека Петровського» зупинили знову. Склали протокол про те, що він нібито не увімкнув сигнал повороту. Він це заперечує, каже, що не порушував правил - і має свідка, який був з ним в цей час у машині. А в інспектора жодних свідків чи відеофіксації порушення немає. Петровський зазначив у протоколі, що відкидає усі звинувачення, написав до протоколу пояснення.

Якщо чесно, я не знаю, що треба робити в такій ситуації. Але інформацію зібрала і до вас донесла. До копилочки усе, до копилочки. Щоб потім усе разом їм пригадати.

 

Олена БІЛОЗЕРСЬКА bilozerska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини