MENU

Гильотина правового «беспредела» начинает двигаться как только ее дернут за ниточку на Банковой - Турчинов

922 1

 

Глава Центрального штаба Объединенной оппозиции «Батьківщина» Александр Турчинов на своей странице в Facebook написал о своём отношении к вынесенному сегодня 17 августа 2012 года приговору Юрию Луценко. Кроме того, во время оглашения приговора Турчинову удалось пообщаться с Луценко.


«Ось і закінчився тойбрудний фарс, який влада назвала судомнад Луценко.

Дві години знадобилосьсудді, щоб зачитати рішення, надісланез адміністрації президента, яке шокуваловсіх адекватних людей. Ще два рокиув‘язнення…

На цей раз Луценкувинесли вирок за те, що він виконаврішення суду щодо продовження ОРД посправі отруєння Ющенка. Мабуть, коли бвін не підписав цей дозвіл, його бзасудили

за непідписання…

Звісно,тут що не підписуй, що не роби, а жахливагільйотина правового «безпрєдєлу»починає рухатись як тільки її смикнутьза ниточку на Банковій.

Навіть вцьому питанні Ющенко наполегливо танатхненно продовжує працювати на владу,підносячи їм патрони в боротьбі протитих, кого він зрадив.

Поки суддя собіпід ніс бубнила написаний для неї вирок,я мав можливість поспілкуватись зЮрою.

Він сильна і мужня людина!Незважаючи ні на що, тримається тапродовжує боротьбу. Він навіть під часоголошення вироку продовжувавжартувати!

Обговорили з ним питаннястратегії виборчої кампанії Об‘єднаноїопозиції «Батьківщина» і як працюватив умовах обмеження доступу до телебаченнята свавілля силового і адміністративногоресурсу.


І у в‘язниці він, які Юля, продовжує працювати, продовжуєсвою боротьбу! Він, як і ми, впевнений,що ми зупинимо їх! Перемога буде заБатьківщиною!», - пишет Турчинов


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини