MENU

Киян закликають терміново долучитися до флеш-мобу

1103 4

Слушна справа, українці знайдуть креатив в будь-якій ситуації:

Камрад gorlis_gorsky повідомляє: 

Киян закликали телефонувати на гарячу лінію КМДА 15-51 з подяками про Євромайдан.

Про це у своєму facebook написав активіст Юрій Луканов.

«Бюджетників намагаються змусити телефонувати 15-51 до колцентру КМДА і скаржитися на Майдан. Майданівцям треба провести флеш-моб і організувати дзвінки-подяки. 

А також вимагати провести вибори в столиці. Тут ще ідею підказали: можна писати на сторінку: 1551.gov.ua Перепостіть», – пише він.

«Тут ще конкретний текст пропонують: «Дякую КМДА за розуміння і сприяння мирній протестній акції «Євромайдан» у центрі столиці! 

Як киянин і складова столичної громади, прошу надалі, на стільки часу, скільки потрібно, надавати приміщення КМДА для потреб учасників акції, вивозити сміття з Майдану Незалежності і вул.Хрещатик, вичищати біотуалети! Мені заходи протесту не завдають жодних незручностей.

Водночас хочу зазначити, що учасники акції підтримують Майдан Незалежності і вул.Хрещатик у належній чистоті і порядку. Дякую!», – додає він. 

П’ять копійок: Від себе додам, що не завадило на Гарячу лінію спрямовувати прохання до КМДА, щоб вони включили в сітку мовлення комунального ТРК «Київ» наживо трансляції з мирних акцій протесту, які проходять в Києві. Адже, телеканал належить київській громаді і він повинен передавати новини про всю громадськість, а не лише новини від влади. 

oleg-leusenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини