MENU

Януковичу дуже скоро може бути гарантовано Коліївщину - Шкіряк

1256 2

Щойно з-під Святошинського РОВД. Провів там останніх п,ять годин. Пси Януковича в бронежелетах знову застосували силу і проявили звірячу жорстокість до мирних протестувальників! Нашому побратиму Юрі Луценку «беркутня» розбила голову. В непритомному стані ми доправили його в лікарню. Наразі, він уважкому стані. Сволота! Втім, вони не пішли просто так. Тисячі Киян, патріотів, оточили автобуси і змусили цих покидьків пройти через «шлях ганьби», без масок, під фотокамери!!! Тепер, вся Україна зможе побачити тих хто бив наших дітей, хто готовий знщувати українців, захищаючи мафію януковича-путіна! Таке сталося вперше в історії в історії України! 

Юра, цей «шлях ганьби» для «беркутні» присвячено тобі і тим хто сьогодні постраждав від цих покидьків. Ми знаємо усіх, кожного, від рядового до командирів. 

Стримувати настрої людей стає вже практично неможливим! У людей зовсім нема почуття страху, вони готові класти голови, але покарати негідників. З такими темпами, Януковичу дужек скоро може бути гарантовано Коліївщину.

Принагідно дякую усім хто був поруч. Активістам, народним депутатам, громадянам і звичайно журналістам. 

Ми з нашими соратниками зробили все можливе, щоб це не закінчилося трагічно. Народ був готовий розірвати «беркутівців» і час від часу ситуація, справді, виходила з-під контролю, була на межі... Лють і ненависть до влади і до «Беркуту» вже зашкалюють. Втримали. Наразі, я вже в штабі, ночуватиму на Майдані.

Отже, рухаємось далі. У неділю, о 12.00 Віче на Майдані. Маю надію, що буде прийнято і запропоновано реальний план прямої дії.

Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини