MENU

Отец FEMEN - Виктор Янукович

1730 2

  

 

FEMEN – дурнувате явище,яким ніколи не хотів бруднити себе(коментуючи їх, цитуючи, публікуючи,критикуючи тощо).

Перше. Ніколи неприпиняв дивуватися, за допомогою чийогополітичного заступництва вони вибігаютьна злітну полосу летовища, легко отримуютьвізи, їздять по світах і вільно чинятьі тут, і там свої перфоманси.

Друге.Багато запитань до журналістів, якіставляться до FEMEN як до ньюз-мейкерів іопініон-мейкерів, рівних ЛюбомируГузару, Євгену Сверстюку чи Ліні Костенко.Хоча останні вже давно не є такими длябільшості мейстрімівських медіа.

Мененеодноразово просили якось висловитисяпро дівчат, але завжди уникав цього –бо вони того не вартували. Але сьогоднівони зробили дещо занадто символічне– Інна Шевченко, Оксана Шачко та ще двікобіти з поки що невідомими прізвищамипоблизу Майдану незалежності зрізалибензопилою п'ятиметровий хрест іззображенням розіп'ятого ІсусаХриста.

По-перше, це – публічнанаруга над релігійними почуттямиабсолютно всіх християн всіх християнськихконфесій України. Про це відвертоповідомила очільниця FEMEN Ганна Гуцолна своєму блозі на сайті «Эхо Москвы»:«Данным актом FEMEN призывает все здравыесилы общества нещадно выпиливать измозга трухлявые религиозные предрассудки».І я, і Гуцол сходимося в одному – це булапублічна демонстративна антихристиянськаакція.

По-друге, це – публічна наруганад пам'яттю тисяч жертв сталінськихрепресій. Бо цей хрест був встановленийбіля Жовтневого палацу саме тому, щотам у 1930-ті знаходилося управління НКВС,де безпосередньо проводилирозстріли.

Розпалювання релігійноїворожнечі, наруга над історичноюпам'яттю, вандалізм та хуліганство –все це статті кримінального кодексуУкраїни. І якщо слідчі і суд все це вчергове проігнорують, це означає що«батьком» FEMEN є Віктор Янукович, бо віну нас нині відповідальний геть за всев країні!

Організатори і учасницісьогоднішньої вакханалії навколо хрестамають понести кримінальну відповідальність!Це – очевидний факт! Сьогодні моя позиціящодо FEMEN сформувалася остаточно! Більшежодних коментарів!

І нехай їм Богпрощає, якщо покаються!

Руслан КУХАРЧУК



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини