MENU

Козацькі забави завітали до столичних чиновників. ВІДЕО

606 0

12 січня в Києві пройшла черга акція ініціативи «Козацька забава». Активісти у касках та масках відвідали магазин «Епіцентр». Там учасники закликали бойкотувати дану мережу, оскільки її власники Гереги - сімейство регіоналів. Галина Герега особисто скликає сесії Київради, яку більшість киян вважають нелегітимною. На цих сесіях київські депутати продовжують спроби винесення питань про земельні ділянки. «Епіцентр» став першим ударом активістів по депутатах Київради, що намагаються з усіх сил утримати під собою владні крісла не рахуючись з волею народу обрати нових представників.

Після того активісти маршем з агітаційними гаслами вирушили до адміністрації парку Перемога. Як відомо директор парку Перемога Олександр Толстоног особисто побив фотографа «Точка.нет» Віталія Лазебника під час акції протесту проти незаконного будівництва на території парку. Активісти підозрюють Толстонога також у тому, що він причетний до корупційних дій під час реконструкції парку. На реконструкцію парку та рекреаційної інфраструктури було виділено кілька мільйонів гривень. Але ремонту не відбулося. Натомість на території зеленої зони з'явилася автозаправка та незаконна забудова УПЦ Московського патріархату.


Також активісти знову завітали до бази ПМШР «Беркут» на Голосієво. Представники спецпідрозділу зачинили двері та виставили автоматників на вхід. Але активісти не намагалися увірватися до приміщення, а розмалювали стіни бази написами «Геть ментовський безпредел», «Час змін», «Беркут кати України» і закликали беркутівців отямитися та не виконувати злочинних наказів. 

Під час походів у неділю активісти також провели у метро багато агітаційно-роз'яснювальних бесід з мешканцями Києва щодо незаконності підвищення тарифів на проїзд. Уся інформація щодо розкрадання комунальних коштів в транспортній інфраструктурі викладена активістами на сайті http://www.stop-taryf.info

Відео:
___


Video streaming by Ustream


Філософія тактики дій Козацької Забави:

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини