MENU

У КНУ та інших бунтівних вишах іспити прийматимуть з комісією МВС

4787 3

В Київському національному університеті в січні буде перша в історії перевірка процесу іспитів, яку проводитимуть Міносвіти, Мінюст, і, можливо, МВС

Про це повідомив Еспресо.TV член ініціативної групи КНУ, яка представляє університет в Міносвіти, Мар'ян Кушнір.

«В університеті з 13-го по 25-те буде перша в історії КНУ перевірка процесу іспитів. Проводять МОіН, Мінюст, і, підозрюю, МВС», - заначив він. 

За словами Кушніра, про це у п'ятницю о 16:00 на нараді екзаменаторів повідомив професор Володимир Різун. «Офіційна версія - Міносвіти хоче захистити студентів від викладачів, які, буцімто, під час іспитів їх каратимуть за пропуски (Майдан). У викладачів вимагатимуть журнали відвідуваності та ксерокопії письмових відповідей студентів і відомостей», - пояснив Кушнір.

Також за його словами, «студенти мають право вимагати, щоб на іспиті не були присутні сторонні особи (це морально-психологічний тиск на студентів та екзаменатора - крім випадків апеляції) та не починати іспит, поки сторонні не покинуть аудиторію; студенти мають право вимагати, щоб ксерокопії їхніх письмових відповідей не були доступними нікому, крім екзаменатора (крім випадків апеляції) - це порушує закон про доступ до персональних даних». 

«У понеділок перевірка у складі представників університетської методичної комісії та міносвіти буде у піарників та видавців. Про інші дні інформації не маю», - підсумував Кушнір.

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини