MENU

Українці мовчки погодилися на зміну Конституції в незаконний спосіб - колишній посол США в Україні

338 1

Нарешті добралася до інтерв'ю колишнього посла США в Украіні Гербста. Як і всі колишні дипломати, дозволяє собі відвертість і навіть категоричність.

Жорсткі, іноді навіть неприємні для нас оцінки ситуаціі в Украіні і прогнози. Безпристрасний зовнішній погляд.

Я далеко не все поділяю в його оцінках і дуже хочу, щоб його прогноз виявився песимістичним і ми, як незалежна краіна, за 10 років досягли більших позитивних змін. Але на деякі речі, озвучені цим експертом, хочу звернути увагу. Він справедливо підкреслює, що українці мовчки погодилися на зміну Конституціі в незаконний спосіб.

Єнакіївські друзі президента, що тепер розгулюють в червоних мантіях коридорами Конституційного суду, подарували своєму землякові необмежені повноваження. І тоді Майдан не вийшов, опозиція щось там покричала на ток-шоу (це я і до себе!!!) - і все! Ми дали режиму три роки на цементування, серйозне посилення і повне увірування у власну безкарність і вічність.

Якби три роки тому МИ вийшли - думаю, перемога була б більш швидкою. Тим не менш, важливо, що український народ позбувся інфантилізму і повстав.

Нехай влада робить вигляд, що все ОК, вона все ж вперше за три роки почала у страшних своїх снах усвідомлювати, що вона не вічна. А нам всім урок - давати по руках владі відразу, як тільки перейшла межу, а не чекати три роки.

Iryna GERASHCHENKO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини