MENU

Femen - это норвежский Брейвик без трусов

952 2

 


Так буває, коли сприймаєшна віру активність людей, котрі начебтодіють проти ворогів твоєї держави. Янавіть сам, зізнаюся, залюбки розповідавпро лиховісні і безпардонні акціїкиївських Femen у зарубіжній пресі, коливони влаштовували в Москві, на території"Газпрому"  акції проти найвищиху світі цін на голубе паливо для Українив Москві. 


Чи проти черговоговізиту будівника «руського міра» вУкраїні попа Гундяєва.


Вийшло в мене, на жаль,усе точнісінько так, як у тій сумнійпритчі про байдужість до всього, колиенкеведисти спершу прийшли за комуністами,потім за євреями…


Можу виправдатись лишетим, що ніхто не знає глибину гадячоїнори? А що цей, так званий Femen, є саметакою, можна переконатися з сьогоднішньоїїхньої безглуздої, ідіотської акції,коли вони познущалися над пам'ятнимхрестом жертвам політичних репресійНКВС 1930-1950-х років у центрі Києва.


Хочеться запитатиголоцицких недотеп, чому вони не поїхалидо Хмельницького (вождиці цьогобезсоромного племені саме звідти родом)не спиляли хрести на могилах своїхродичів… Нехай би звідти почали, яквони кажуть, «випилювати церковнемракобісся».


Мабуть, над пам’яттюрідних знущатися страшно, щоб рідні непрокляли.


Що в безпардоннихкобилиць на умі далі – піди дізнайся.Але одне зрозуміло, вкусивши сумнівної,слизької слави з оголеними геніталіями,вони готові заради публічного ґешефтурідних мам з моста поскидати. 


Це уже хвороба. Жахливаі потворна.


Адже цілком зрозуміло,що поштовхом до нинішнього святотацтванад Майданом стало хворобливе бажанняпереплюнути славу баришень із групиПусі Райт з храму Хреста Спасителя вМоскві. 


Так, скажу я вам, недалекодо повторення смертоносного «подвигу»норвежського людожера Брейвіка Андерса.


Ні, голий і безголовийFemen – це загроза для суспільства.

 

Александр Горобець



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини